2018-02-23 10:27:06
Φωτογραφία για Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΣ σε ΑΔΙΣΠΟ και ΣΔΙΕΠ
Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) και τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ).

Στην ΑΔΙΣΠΟ πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Προκλήσεις – Επιλογές – Προοπτικές του Στρατού Ξηράς». Ο Αρχηγός, εξήρε τη σημασία της Σχολής, η οποία παρέχει Διακλαδική εκπαίδευση επιχειρησιακού και στρατηγικού επιπέδου και λειτουργεί ως επιτελικός και επιστημονικός φορέας για θέματα Διακλαδικότητας. Τόνισε ότι η ΑΔΙΣΠΟ είναι ο χώρος όπου η Διακλαδικότητα αναπτύσσεται και εξελίσσεται.

Στην ΣΔΙΕΠ ευχήθηκε καλή επιτυχία στις σπουδές τους, στους Αξιωματικούς της 30ης Εκπαιδευτικής Σειράς, οι οποίοι ξεκίνησαν τη φοίτησή τους στις 20 Φεβρουαρίου 2018. Τόνισε ότι η Σχολή είναι η ανώτατη Κλαδική Σχολή του Στρατού Ξηράς και προέτρεψε τους Αξιωματικούς Σπουδαστές, να μελετήσουν με ιδιαίτερη θέρμη και να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο στη μελέτη των αντικειμένων του προγράμματος εκπαίδευσης, γεγονός που θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ