2018-02-25 11:05:22
Φωτογραφία για Φρίκη! 12χρονη κατασπαράχθηκε από σκυλιά επιστρέφοντας από το σχολείο
Ένα 12χρονο κορίτσι κατασπαράχθηκε κυριολεκτικά από αδέσποτους σκύλους καθώς επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο στη Ουκρανία, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Liza Kanareikina δέχθηκε επίθεση σε ενέδρα από τα άγρια ζώα κατά τη διάρκεια της καθημερινής της διαδρομής στην ουκρανική πόλη της Khartsyzsk, 18 μίλια ανατολικά του Donetsk.

Όταν οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι έλειπε για ώρες ξεκίνησαν να την αναζητούν στη γύρω περιοχή και σχεδόν κατέρρευσαν όταν λίγο αργότερα βρέθηκαν μπροστά σε ένα φριχτό θέαμα. Το κορμί της κόρης τους κειτόταν διαμελισμένο στο βαμμένο κόκκινο από το αίμα χιόνι. «Είχε κατασπαραχθεί από σκυλιά, τόσο άγρια και πεινασμένα, που πλέον θυμίζουν λύκους», σύμφωνα με περιγραφές του τοπικού Τύπου στην ανατολική αυτή περιοχή της Ουκρανίας.

Η αστυνομία ξεκίνησε ποινική έρευνα και -όπως δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες- αστυνομικοί κυνηγούν και πυροβολούν τα άγρια σκυλιά της περιοχής, με σκοπό να ελέγξουν το εσωτερικό των στομαχιών τους αναζητώντας ανθρώπινα υπολείμματα.


Ένας γείτονας του νεκρού κοριτσιού δήλωσε σχετικά: «Επέστρεφα σπίτι μου με το αυτοκίνητο κοντά στο σημείο που η Liza δέχθηκε την επίθεση και βρήκα τη σχολική της τσάντα στο χιόνι. «Την άνοιξα και βρήκα τα τετράδια και τα βιβλία της. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι κακό της είχε συμβεί και έτρεξα να ειδοποιήσω τους γονείς τους».

Οι ντόπιοι ανησυχούν έντονα για τα αδέσποτα σκυλιά που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου το 2014 σε αυτό το τμήμα της ανατολικής Ουκρανίας.

Μια γυναίκα είχε καταγγείλει πριν λίγες μόλις ημέρες ότι δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα ζώα καθώς ψώνιζε σε τοπική αγορά της πόλης. «Πολλοί άνθρωποι εγκαταλείποντας την περιοχή απελευθέρωσαν τα κατοικίδια ζώα τους», συμπληρώνει η ίδια.

Εκπρόσωπος της διοίκησης της πόλης του Ντόνετσκ δήλωσε σχετικά: «Αυτή είναι μια από τις συνέπειες του πολέμου. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα σκυλιά εγκαταλείφθηκαν και έγιναν άγρια. Έχουν ενωθεί σε αγέλες που μετακινούνται από πόλη σε πόλη αναζητώντας τροφή και κατά περιόδους δυστυχώς επιτίθενται και δαγκώνουν ανθρώπους. Κάθε μήνα πιάνουμε περίπου 50 έως 100 σκύλους. Οι μισοί περίπου στειρώνονται και οι πιο άγριοι από αυτούς σκοτώνονται από εμάς τους ίδιους».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ