2018-02-26 10:51:22
Φωτογραφία για Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ «εξαφάνισε» την περιουσία του βασιλιά του ροκ εν ρολ!
H κόρη του βασιλιά Ελβις Πρίσλεϊ, το 1993, κληρονόμησε την περιουσία του πατέρα της, που τότε έφτανε τα 100 εκατ. δολάρια.

Στα επόμενα 25 χρόνια όμως, όπως η ίδια ισχυρίζεται, η περιουσία εξανεμίστηκε: Έχουν μείνει μόλις 14.000 δολάρια!

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κατηγορεί γι' αυτό τον πρώην μάνατζέρ της Μπάρι Σίγκελ και μάλιστα πρόσφατα κατέθεσε μήνυση εναντίον του για κακοδιαχείριση.

Οι κακές του αποφάσεις σχετικά με διάφορες επενδύσεις ήταν που προκάλεσαν την κατάρρευση λέει η Πρίσλεϊ, ενώ εκείνος ρίχνει όλο το φταίξιμο στην κληρονόμο, ισχυριζόμενος μάλιστα πως του οφείλει 800.000 δολάρια. 

Το 2005 ο Σίγκελ είχε πουλήσει το 85% του μεριδίου της Λίζα Μαρί από την εταιρεία «Elvis Presley Enterprises», δηλώνοντας πως αυτό την απάλλαξε από χρέη άνω των 20 εκατ. δολαρίων και την παράλληλα είχε πλέον στην διάθεσή της πάνω από 40 εκατ. δολάρια σε μετρητά. Η Πρίσλεϊ λέει ότι η μεγάλη απώλεια της περιουσίας της προήλθε από την επένδυση στην Core Entertainment, την εταιρεία που έφτιαχνε το American Idol και η οποία χρεοκόπησε το 2016.

«Είναι ξεκάθαρο πως η Λίζα Μαρί περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της και ψάχνει να κατηγορήσει άλλους, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της», λέει μέσω του δικηγόρου του ο πρώην μάνατζέρ της.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ