2018-02-26 12:20:26
Φωτογραφία για Θα επιστρέψει και το κοινό;
Από σήμερα θα προβάλλεται το "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" στις 11.30 το βράδυ, επιστρέφοντας στην παλιά της θέση. Σας θυμίζουμε ότι τις περισσότερες φορές, η τηλεθέαση ξεπερνούσε το 24%, παίζοντας στα ίσα με τα πολύ ακριβά προγράμματα, όπως το "The Voice" και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Η απόφαση του ΑΝΤ1, όμως, να "μετακομίσει" τη σειρά στις 9 το βράδυ, κατέστρεψε τη σειρά, περιορίζοντας την σε μονοψήφια ή σε πολύ χαμηλά διψήφια.

Μετά από περίπου 3 μήνες, που επικρατεί αυτή η κατάσταση, το σήριαλ θα επιστρέψει στη ζώνη που το αγαπήσαμε και θα φανεί αν θα επιστρέψει και το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που μόνο δεδομένο δεν είναι αφού είναι γνωστό πως οι τηλεθεατές τιμωρούν πολύ συχνά τα κανάλια όταν δεν τους σέβεται με τις απότομες και αδικαιολόγητες αλλαγές στο πρόγραμμα.

Ο πήχης για την ώρα δεν είναι πολύ υψηλός και ο πρώτος στόχος είναι να ανεβαίνει σταδιακά η σειρά σε νούμερα. Στόχος και των ανθρώπων της σειράς, αλλά και του καναλιού είναι η σημαντική άνοδος της τηλεθέασης, ώστε να δοθεί πράσινο φως και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ