2018-02-26 13:10:22
Φωτογραφία για Ιδιόγραφη διαθήκη - μυστήριο του Γ. Βακάκη - Την είχε συντάξει ιδιόχειρα τρεις μήνες πριν από το τροχαίο
Εφιαλτικές μνήμες "ξυπνούν" ένα χρόνο μετά το δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το παιδί και τη γυναίκα του να χάνονται, διεκδικεί από την οικογένεια Βακάκη 2.000.000 ευρώ κάνοντας εκτενή αναφορά σε ιδιόγραφη διαθήκη μυστήριο του 23χρονου οδηγού της μοιραίας Porsche.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», ο 42χρονος άνδρας σχολιάζει στην πολυσέλιδη αγωγή του ότι η διαθήκη του γιου του mr jumbo δεν προσδιορίζει τα ποσά που παραχωρεί στους συγγενείς του και επισημαίνει δεν καλύπτει το σύνολο της περιουσίας του. Οπότε για αυτό το κομμάτι κληρονομείται εξ’ αδιαθέτου από την οικογένειά του, άρα περιλαμβάνεται και η δεύτερη αδερφή του, Σοφία Βακάκη, η οποία θεωρείται βασίλισσα των Jumbo, που δεν υπάρχει στη διαθήκη.

Η ιδιόγραφη διαθήκη μυστήριο γράφτηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2016 και αναφέρει:  "Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου, μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι ευθύνη γι’ αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πρώτα πάρει η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου".

topontiki
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ