2018-02-26 16:19:41
Φωτογραφία για Για τα απομνημονεύματα της η Μισέλ Ομπάμα πήρε πάνω από 30 εκατ. δολάρια
Τον τίτλο Becoming επέλεξε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα για τα απομνημονεύματά της τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 13 Νοεμβρίου σε 24 γλώσσες.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα με τις φήμες να αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε η ίδια και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με τον οίκο Penguin Random για τα απομνημονεύματα της ίδιας και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ είναι ύψους 65 εκατ. δολαρίων.

Η Μισέλ Ομπάμα περιέγραψε το βιβλίο ως μια «βαθιά προσωπική εμπειρία» τονίζοντας ότι σκοπός της είναι να αποτελέσει μια ιστορία που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνουν αυτό που επιθυμούν.

Στο βιβλίο η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ περιγράφει τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια στο Σικάγο μέχρι τα χρόνια που έπρεπε να ισορροπήσει ανάμεσα στην επιτυχυμένη επαγγελματική ζωή και τις απαιτήσεις της μητρότητας όπως φυσικα και την περίοδο της διαμονής της στο Λευκό Οίκο.


«Σε αυτό το βιβλίο μιλάω για τις ρίζες μου και για το πώς ένα μικρό κορίτσι από το νότιο Σικάγο βρήκε τη φωνή της και ανέπτυξε τη δύναμη προκειμένου να στηρίζει και άλλους. Ελπίζω το ταξίδι μου να εμπνεύσει τους αναγνώστες να γίνουν ό,τι θέλουν. Περιμένω να μοιραστώ την ιστορία μου» έγραψε η ίδια στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για το βιβλίο.

Ταυτόχρονα με την έκδοση του βιβλίου η Μισέλ Ομπάμα θα ξεκινήσει και ένα ταξίδι προώθησης του έργου αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Με το βιβλίο αυτό η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα θα συνεχίσει την παράδοση που έχουν ακολουθήσει όλες οι πρώτες κυρίες των ΗΠΑ μετά την εποχή του Λίντον Τζόνσον με μοναδική εξαίρεση την Πατ Νίξον.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΟΜΒΑ στον ΑΝΤ1 - Κόβεται το...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"ΒΟΜΒΑ" στον ΑΝΤ1 - Κόβεται το...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ