2018-02-27 08:57:25
Φωτογραφία για Σε κατάσταση... αμόκ η «Σάμι Τζο» της «Δυναστείας»: Έδειρε τον σύντροφό της, χτύπησε αστυνομικούς!
Ο αδελφός της κάλεσε την αστυνομία, καθώς την βρήκε να τσακώνεται άγρια με τον φίλο της -  Κλώτσησε τους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψης

Για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση εις βάρος του συντρόφου της συνελήφθη η διάσημη ηθοποιός και πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια της «Δυναστείας» και του «Melrose Place», Heather Locklear, το βράδυ της Κυριακής.

Η σύλληψή της έγινε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, όταν ο αδελφός της κάλεσε την αστυνομία, καθώς τη βρήκε να τσακώνεται άγρια με τον σύντροφό της Chriss Heisser. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο στις 9.40 το βράδυ (τοπική ώρα) και συνέλαβαν την ηθοποιό, όταν παρατήρησαν σημάδια στο σώμα του φίλου της, με τον οποίο γνωρίζονταν από παιδιά.

Όπως επισημαίνει το TMZ, η ηθοποιός φέρεται να κλώτσησε και τρεις από τους αστυνομικούς, την ώρα της σύλληψής της.

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κρατήθηκε στη φυλακή και αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης 20.000 δολαρίων το πρωί της Δευτέρας.


Η διάσημη ηθοποιός θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 13 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Locklear έρχεται αντιμέτωπη με το νόμο. Είχε συλληφθεί ξανά το 2008 με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών. αφού εντοπίστηκε να οδηγεί αλλοπρόσαλλα.

Ωστόσο, οι κατηγορίες κατέρρευσαν, καθώς στο αίμα της δεν βρέθηκε τίποτα από τα δύο. Η εισαγγελία της Σάντα Μπάρμπαρα είχε αποφανθεί ότι την ικανότητα οδήγησής της πιθανότατα είχαν μειώσει τα φάρμακα για την κατάθλιψη.

Το 2012 είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Jack Wagner ξανά μετά από επεισόδιο βίας.

Η «Δυναστεία», το «Melrose Place» και οι δύο... ροκ γάμοι

Η Locklear έγινε γνωστή για το ρόλο της «Σάμι Τζο Κάρινγκτον» στην θρυλική σειρά «Δυναστεία», που σήμανε το ξεκίνημα της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον παραγωγό, Άαρον Σπέλινγκ. 

Την περίοδο 1993 - 1999 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Melrose Place» («Στη Λεωφόρο του Μέλροουζ»), για την οποία είχε προταθεί τέσερεις φορές για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

Άλλη αξιοσημείωτη εμφάνισή της στην τηλεόραση ήταν ορόλος της Stacy Sheridan στη σειρά «T. J. Hooker» (1982–86), αλλά και εκείνος της Caitlin Moore στο «Spin City» (1999–2002) για την οποία προτάθηκε για δύο Χρυσές Σφαίρες.

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, πρωταγωνίστησε στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Firestarter» (1984), την κωμωδία δράσης «Money Talks» (1997), στο Looney Tunes: Back in Action (2003), και τη ρομαντική κομεντί «The Perfect Man» (2005).

Η Locklear έχει δύο γάμους στο ενεργητικό της. Από το 1986 έως το 1993 ήταν παντρεμένη  με τον ντράμερ της heavy metal μπάντας «Mötley Crüe» Τόμι Λι, ενώ το 1994 παντρεύτηκε τον κιθαρίσα των Bon Jovi, Ρίτσι Σαμπόρα, με τον οποίο χώρισαν τον Απρίλιο 2007.  Μαζί απέκτησαν μία κόρη, την 20χρονη σήμερα Ava.

H Heather Locklear με την κόρη της Ava Sambora Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ