2018-02-27 11:43:11
Φωτογραφία για Αγόρασαν αυτοκίνητο με κλεμμένα χρήματα και πούλησαν τιμαλφή
Σε μια αγροτική έκταση στην περιοχή Καρακόνερο, βρέθηκε το σημείο όπου έκρυψαν τα

χρήματα θαμμένα μέσα στο χώμαΗ αξιοποίηση των στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για πέντε διαρρήξεις και κλοπές που είχαν γίνει στην πόλη της Ρόδου, δεν βοήθησε μόνο στην εξάρθρωση της σπείρας που τις διέπραξε αλλά και στον εντοπισμό ενός ενεχυροδανειστηρίου που αγόραζε συστηματικά κλοπιμαία!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν συνελήφθησαν δυο άνδρες ηλικίας 18 και 24 χρόνων και μια 26χρονη γυναίκα, για τους οποίους εξακριβώθηκε ότι είχαν αρπάξει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα σπίτι. Σε μια αγροτική έκταση στην περιοχή Καρακόνερο, βρέθηκε το σημείο όπου έκρυψαν τα χρήματα θαμμένα μέσα στο χώμα!

Όμως, βρέθηκαν πολύ περισσότερα κι έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση όλων των κλοπών που είχαν διαπράξει οι συλληφθέντες από τις 13 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Παρασκευή, μαζί με άλλους αγνώστους συνεργούς τους
. Συγκεκριμένα, είχαν διαρρήξει ακόμη μια εμπορική επιχείρηση και έκλεψαν είδη εστίασης, ένα σπίτι από το οποίο άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή, ενώ ο 18χρονος αποπειράθηκε να τρυπώσει σε ένα ακόμη σπίτι αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Όμως, η κλοπή μιας αλυσίδας λαιμού από έναν άνδρα με τη μέθοδο της απασχόλησης με δράστιδα την 26χρονη, έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση.

Η κοπέλα πούλησε την κλεμμένη αλυσίδα έναντι 1.000 ευρώ σε ένα ενεχυροδανειστήριο, όπου έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφάλειας και ανακάλυψαν ένα… ιερό δισκοπότηρο το οποίο προερχόταν από κλοπή! Έτσι, σε βάρος της ιδιοκτήτριας και του υπεύθυνου του ενεχυροδανειστηρίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται οι τρεις συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχαν αγοράσει με τα κλεμμένα χρήματα και το χρησιμοποιούσαν στην διάπραξη άλλων κλοπών!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ