2018-02-27 17:50:21
Φωτογραφία για Aποκάλυψη: «Χτίζουν» το βιογραφικό της Περιστέρας Μπαζιάνα
Σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια βαδίζει η σύζυγος του πρωθυπουργού... Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία ετοιμάζεται να συμμετάσχει πανευρωπαϊκή πνευμονολογική μελέτη για την άπνοια που διοργανώνεται από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα»! Μπορεί η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα να επαγγέλλεται εκπαιδευτικός και να εργάζεται ως επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τον καθηγητή της Ιατρικής στο «Αλεξάνδρα» και πρύτανη του Καποδιστριακού Πενπιστημίου, Θανάσση Δημόπουλο, να την συμπεριλάβει σε πολυκεντρική πανευρωπαϊκή μελέτης στην Πνευμονολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Αλεξάνδρα.

Όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα τα οποία αποκαλύπτει το eReportaz σκοπός της συγκεκριμένης μελέτης είναι να «καταρτιστεί μια βάση δεδομένων με ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με διαταραχές της αναπνοής στον ύπνο σε ολόκληρη την Ευρώπη».


Εντύπωση πάντως στην ιατρικής κοινότητα και σε επιστημονικούς κύκλους προκαλεί η επιλογή της κας Μπαζιάνα ως μέλος της επιστημονικής ομάδας από την στιγμή που δεν είναι ιατρός. Είναι ενδεικτικό ότι υπεύθυνη ερευνήτρια είναι η επίκουρη καθηγήτρια, Γεωργία Τρακάδα, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι πνευμονολόγοι ιατροί, Λεμονιά Βελέντζα και Αναστάσιος Καλλιάνος καθώς και η Σπυριδούλα Ανδριώτη.

Ο Θανάσης Δημόπουλος

Ίσως μια εξήγηση μπορεί να δοθεί από τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί το πρωθυπουργικό ζεύγος με τον κ. Θανάσση Δημόπουλο ο οποίος το 2015 είχε διατελέσει, μεταξύ άλλων, και υπηρεσιακός υπουργός Υγείας. «Την συμπεριλαμβάνει σε ιατρική εργασία για να της φτιάξει το βιογραφικό», λένε χαρακτηριστικά στα πηγαδάκια του Νοσοκομείου.

Δείτε τα έγγραφα-ντοκουμέντα

 

 
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ