2018-02-27 20:47:59
Φωτογραφία για Πήρε την κοπέλα του στο Facetime και την έπιασε να τον απατάει. Δείτε το βίντεο της κλήσης που έχει σπάσει τα κοντέρ...
Εάν έχετε υπάρξει ποτέ σε μία σχέση όπου το άλλο σας μισό σας απατούσε πιθανώς να ξέρετε τον πόνο που προκαλεί η απιστία. Το μόνο χειρότερο από το να μαθαίνεις πως η κοπέλα ή το αγόρι σου σε απατάει είναι να τους πιάσεις επ’ αυτοφώρω.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν πεζοναύτη που είχε φύγει για εκπαίδευση. Δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και τον χρησιμοποίησε για να την πέσει στην κοπέλα του, υποδυόμενος πως είναι κάποιος άλλος.

Εκείνη δεν είχε ιδέα τι έκπληξη την περίμενε. Ο Daniel Herdklotz είναι ένας νεαρός πεζοναύτης από το Michigan που ήταν ερ ωτευμένος με την κοπέλα του.

Όταν έπρεπε να φύγει για εκπαίδευση, άφησε την κοπέλα του πίσω χωρίς να έχει αμφιβολίες για το αν θα τον περιμένει μέχρι να γυρίσει. Άρχισε όμως να υποπτεύεται την κοπέλα του μόλις ένα μήνα αφού έφυγε.

Σύντομα, ο Daniel άκουγε φήμες πως η κοπέλα του έπαιζε με διάφορους πίσω από την πλάτη του. Εκείνος ήθελε να μάθει από μόνος του αν ίσχυαν οι φήμες. Έτσι, έφτιαξε έναν ψεύτικο λογαριασμό για να την προσεγγίσει.


Κατέγραψε ακόμα και ένα βίντεο με την στιγμή που μιλούσαν στο FaceTime. Είναι περιττό να πούμε πως εκείνη δεν το περίμενε με τίποτα. Ανέβασε το βίντεο στο YouTube και γρήγορα έγινε viral. Τώρα το βίντεο έχει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

 «Γεια σου. Ώστε ήθελες να παίξεις αυτό το παιχνίδι; Δεν περίμενες πως ήμουν εγώ που σε καλούσε, έτσι δεν είναι;» της είπε και εκείνη το έκλεισε.

Όταν εκείνος της έκανε ξανά κλήση, εκείνη δεν απάντησε.

Δεν υπάρχουν νεότερα για το τι συνέβη μετά στο ζευγάρι.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ