2018-02-27 21:19:56
Φωτογραφία για Ανακοίνωση ΟΕΝΓΕ
Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας 

O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece 

Αθήνα 26 Φεβρουαρίου 2018 

Α.Π:8605 

ΠΡΟΣ: 

-ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ 

-ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Γ ΟΕΝΓΕ 

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον νομικό σύμβουλο της ΟΕΝΓΕ, δημοσιεύθηκε η απόφαση υπ’αριθ. 431/26-2-2018 της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία κρίνει αντισυνταγματικές τις μισθολογικές μειώσεις των γιατρών του ν. 4093/12 και ακυρώνει τις μισθοδοτικές καταστάσεις των γιατρών που προσέφυγαν. Αναμένουμε τις αμέσως προσεχείς ημέρες το κείμενο της απόφασης για να εκτιμηθεί το περιεχόμενο του και να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες της Ομοσπονδίας. 

Η δημοσίευση της απόφασης δύο μέρες πριν την στάση εργασίας και την παράσταση διαμαρτυρίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία απαιτώντας να εκδοθεί επιτέλους η πολυαναμενόμενη απόφαση και την αποκατάσταση των μισθών μας στα επίπεδα πριν από όλες τις μνημονιακές περικοπές, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Επιβεβαιώνεται ότι με τους αγώνες μας μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. 


Όλοι στην στάση εργασίας την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, από 11.30πμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας και στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49) στις 12.30μμ. 

Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Απαιτούμε την ανάκτηση των μισθολογικών μας απωλειών και την επαναφορά των μισθών μας και των συντάξεων, στα επίπεδα πριν από όλες τις μνημονιακές περικοπές.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ