2018-02-28 09:19:12
Φωτογραφία για Η 68χρονη παντοτινή έφηβος που έφτιαξε blog για να αποδείξει σε όλους πως το στυλ δεν έχει ηλικία
Εφόσον αυτό που είμαστε το κουβαλάμε μέσα μας πώς είναι δυνατόν ο αριθμός που έχουν τα κεράκια πάνω σε μία τούρτα γενεθλίων να είναι καθοριστικός ως προς τα πώς θα είναι η ζωή μας και ποιά θα είναι τα ενδιαφεροντά μας;

H ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και τα πράγματα τα οποία αγαπάμε δεν μπορούν παρά να παραμένουν ακριβώς τα ίδια παρά το πέρασμα του χρόνου κι όποιος απλώς προσαρμόζει τον εαυτό του και αυτά που αισθάνεται εξαιτίας της ηλικίας του μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά από τη ζωή.

Η Suzi Grant, μία 68χρονη blogger είναι εδώ για να μας πείσει ακριβώς για το παραπάνω. Πως δηλαδή γίνεται να αναζητάς με πάθος την διασκέδαση, το αθάνατο στυλ και την περιπέτεια σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι.

Η Grant κατάγεται από το Brighton της Μεγάλης Βρετανίας και το 2014 ξεκίνησε το blog με την ονομασία Alternative Ageing με σκοπό να βοηθήσει και να εμπνεύσει γυναίκες που έχουν περάσει τα 50 ή τα 60 να ζήσουν μία πιο δραστήρια, κεφάτη, έντονη ζωή.


Από τη μέρα που ξεκίνησε να δουλεύει στο blog της, η Suzi έχει μοιραστεί με το κοινό της αμέτρητα tips μόδας, συμβουλές υγιεινής διατροφής, συνταγές και βίντεο από τα ταξίδια της έχοντας χτίσει παράλληλα μία ξεχωριστή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα ξεκίνησαν μέσα της όταν στην ηλικία των 50 ετών αισθάνθηκε για πρώτη φορά πως η κοινωνία δεν έδινε πλέον καμία απολύτως σημασία σε μία γυναίκα της δική της ηλικίας. Όταν όμως, μέσα στο πέρασμα του χρόνου, συνειδητοποίησε πόσο μοδάτα και trendy είναι τα γκρίζα μαλλιά η Grant απέκτησε την χαμένη της σιγουριά και αυτοεκτίμηση.

«Πλέον στα 68 μου δεν αισθάνομαι αόρατη, όπως αισθανόμουν στα 50 μου. Και το ίδιο πρέπει να νιώθεις και εσύ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έμαθα μέσα σε αυτά τα χρόνια που στην ουσία είναι να αρπάζεις την ζωή από τα κέρατα τώρα που μπορείς και να την απολαμβάνεις όσο περισσότερο γίνεται,» γράφει η Grant στο blog της. «Ας στείλουμε το μήνυμα #positiveageing σε όλο τον κόσμο,» συμπληρώνει και αυτό έχει γίνει πραγματικά το μότο της.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Suzi έχει 11.500 followers στο Instagram και 6.500 followers στο Facebook και συνεχίζει να τους εμπνέει με την όρεξη της για ζωή.

Πρώην ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος η Grant έχει γράψει μέχρι στιγμής 3 βιβλία δίνοντας συμβουλές σε ανθρώπους για το πώς να ζήσουν τη ζωή τους ανεξαρτήτου ηλικίας.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ