2018-02-28 20:54:18
Φωτογραφία για Μετά το baby shower έχουμε το baby sprinkles για τα επόμενα μωρά που έρχονται!
Για πολλούς, είναι μια αμερικανική τάση. Τα «baby showers», με τη σιωπηρή υποχρέωση των καλεσμένων να φέρνουν δώρα, είναι η χαρά κάθε μαμάς και ο μπελάς κάθε καλεσμένου!

Αλλά αν σκεφτήκατε ότι μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου για να γιορτάσει την ικανότητά σας να αναπαραχθείτε είναι δυσάρεστη, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση από όλο τον Ατλαντικό για «baby sprinkles» – και είναι ακόμη χειρότερο!

Και ενώ τα baby showers συνήθως πραγματοποιούνταν για να γιορτάσουν την επικείμενη άφιξη του πρώτου παιδιού μιας μαμάς, τα baby sprinkles μπορούν να γίνουν και για κάθε παιδί μετά από αυτό.

Και δεδομένου ότι πάλι θα αναμένονται δώρα και στα sprinkles, ο μέσος όρος των £560 όπου ξοδεύει μια γυναίκα σε δώρα μωρών, σύμφωνα με έρευνα του 2013, θα αυξηθεί κατά πολύ.

Πάντως, όσο κακόγουστο κι αν μας φαίνεται, υπάρχουν πολλοί που τα υποστηρίζουν και αναλύουν τα πλεονεκτήματα τους!


Σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα της εθιμοτυπίας Emily Post, η οποία μίλησε στη Vogue, ένας αποδεκτός λόγος για μια μέλλουσα μαμά για να κάνει baby sprinkle θα ήταν η ανάγκη. Δεδομένου ότι τα baby showers προορίζονται για να φέρουν οι καλεσμένοι δώρα που θα χρειαστούν τα νεογέννητα, τα baby sprinkles μπορεί να είναι χρήσιμα καθώς οι καλεσμένοι μπορούν να φέρουν χρήσιμα δώρα για εκείνο, όπως καρέκλα φαγητού, καρότσι κούνια κτλ.

Ένας άλλος λόγος για baby sprinkle είναι εάν το δεύτερο μωρό είναι διαφορετικού φύλου. Έτσι η μαμά χρειάζεται ουσιαστικά νέα ρούχα και μερικά νέα παιχνίδια για το νέο μωρό.

Επίσης, πολλοί αναφέρουν τα baby sprinkles ως ευκαιρία να συμμετέχει και το νέο παιδί σε ένα πάρτι υποδοχής του νέου μέλους της οικογένειας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ