2018-02-28 23:34:13
Φωτογραφία για 5 tips για να τελειοποιήσεις το no make-up make-up
Το no make-up make-up είναι η "απάντηση" στο contouring αλλά και η ιδανική επιλογή για τα καθημερινά looks σου, όπου θέλεις απλώς να δείχνεις φρέσκια και περιποιημένη, χωρίς να "φαίνεται" ότι το προσπάθησες.

Πώς όμως μπορείς να αποφύγεις την υπερβολή, εφόσον χρησιμοποιείς πράγματι make-up; Η make-up artist S-J Froom σου δίνει 5 απλά tips για να χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα του μακιγιάζ σου για να πετύχεις ένα απόλυτα φυσικό αλλά και λαμπερό look.

1. Ασχολήσου πρώτα με τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και τα χείλη σου.

Έτσι θα έχεις την αίσθηση ότι είσαι ήδη βαμμένη και θα αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα make-up.

2. Προτίμησε τις κρεμώδεις υφές. Η πούδρα μπορεί να δημιουργήσει γραμμές στο δέρμα, δίνοντας μια λιγότερο φυσική αίσθηση.

3. Αντάλλαξε το make-up σου με ενυδατική κρέμα με χρώμα. Οι BB creams και τα tinted moisturisers (δηλαδή οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα) προσφέρουν κάλυψη αλλά είναι πολύ ελαφρύτερα και πιο "κοντά" στη φυσική όψη της επιδερμίδας.


4. Τόνισε σωστά τα μάτια σου. Χρησιμοποίησε μια nude σκιά στα βλέφαρα και χρησιμοποίησε ένα σκούρο (αλλά όχι μαύρο) eyeliner για να τονίσεις το περίγραμμα στην πάνω πλευρά. Για το κάτω βλέφαρο επίλεξε σκιά σε απαλό καφέ χρώμα και χρησιμοποίησε ελάχιστη μάσκαρα για να δώσεις σχήμα στις βλεφαρίδες.

5. Εφάρμοσε το κραγιόν ταμποναριστά, με το δάχτυλό σου. Έτσι θα αποφύγεις τις "γραμμές" αλλά και το έντονο αποτέλεσμα που θα έχει αν το εφαρμόσεις κατευθείαν από τη συσκευασία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ