2018-03-01 21:06:46
Φωτογραφία για Πατέρας απείλησε με μαχαίρι τα 4 παιδιά του - Αποδείχτηκε ότι τα κακοποιούσε για χρόνια
Ακόμα μία υπόθεση παιδικής κακοποίησης έρχεται στο φως αυτήν την εβδομάδα, αυτή τη φορά στον Άγιο Δημήτριο, στην Αθήνα. Πατέρας κακοποιούσε για χρόνια τα 4 παιδιά του ηλικίας από 9 έως 17 ετών. Όπως καταγγέλουν τα ίδια τα παιδιά, τα χτυπούσε, τα άφηνε νηστικά και τους απαγόρευε να συναναστρέφονται με συνομηλίκους τους. Όταν τα απείλησε με μαχαίρι, κατάφεραν να διαφύγουν, βρήκαν καταφύγιο στο σχολείο τους και ενημέρωσαν τη διευθύντριά τους για την κακοποίηση που υπέμεναν. 

Η οικογένεια διέμενε αρχικά σε ένα τροχόσπιτο καταμεσής ενός χωραφιού. Στη συνέχεια μετακόμισε σε μονοκατοικία όπου διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες, καθώς το σπίτι δεν διέθετε θέρμανση αλλά μόνο μια ξυλόσομπα και τα παιδιά αναγκάζονταν να μαζεύουν ξύλα από τον δρόμο για να ζεσταθούν! Έπιναν νερό από πηγάδι και αναγκάζονταν να κάνουν μπάνιο με αυτό. 

Οι γείτονες μάλιστα είχαν προσπαθήσει να βοηθήσουν την οικογένεια. Η μητέρα, που εργάζεται στο Δήμο Αγίου Δημητρίου ως καθαρίστρια, ζούσε υπό καθεστώς φόβου όλα αυτά τα χρόνια, όπως καταγγέλεται. 

Ο πατέρας οδηγήθηκε από την Αστυνομία στο Σισμανόγλειο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας να εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική. 

https://www.dikaiologitika.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ