2018-03-01 21:19:48
Φωτογραφία για Ρωσία: Επεισοδιακό ντιμπέιτ με ζωντανό... μπουγέλωμα [video]
Ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και υποψήφιος για την ρωσική προεδρία Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι κατά την διάρκεια ενός τηλεοπτικού ντιμπέιτ, το οποίο μεταδίδονταν ζωντανά από το κρατικό κανάλι «Ρωσία1», από τη ρωσική Άπω Ανατολή, επιτέθηκε επανειλημμένα ενάντια στην υποψήφια για τη ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ, χρησιμοποιώντας ακατανόμαστες εκφράσεις, με αποτέλεσμα η γνωστή ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια να εξοργιστεί κάποια στιγμή και να περιλούσει μ ένα ποτήρι νερό τον Ζιρινόφσκι.

Ο καυγάς άρχισε την στιγμή που στη συζήτηση παρενέβη ένας ακόμη υποψήφιος ο Σεργκέικ Μπαμπούριν. Ο Ζιρινόφσκι άρχισε να παρεμβαίνει την ώρα που μιλούσε ο Μπαμπούριν. Η Σαμπτσάκ του ζήτησε να ηρεμήσει και ο Ζιρινόφσκι την αποκάλεσε «ηλίθια».

Ωστόσο δεν περιορίστηκε σ’ αυτή την έκφραση αλλά συνέχισε λέγοντας: «Δεν πρέπει να φέρνουν εδώ κορίτσια του δρόμου. Όλη αυτή τη βρωμιά…Το τηλεριάλιτι «Ντομ-2 είναι μια διαφθορά..» {υπονοώντας την συμμετοχή της Σαμπτσάκ στο τηλερεάλιτι Ντομ-2 (σπίτι), μια ρωσική εκδοχή του Big brother –σ.σ)
. Η Σαμπτσάκ δεν σιώπησε . Αντίθετα απάντησε, λέγοντας «όσοι συμμετείχαν στον Ντομ -2 συμπεριφέρονται πιο κόσμια απ’ ότι εσείς». Ωστόσο ο Ζιρινόφσκι συνέχισε να προσβάλλει την Σαμπτσάκ , ώσπου κάποια στιγμή πήρε το ποτήρι το νερό που είχε μπροστά της και τον περιέλουσε, λέγοντας του «Να συμπεριφέρεστε κόσμια.

Χρησιμοποιώ λοιπόν τις δικές σας μεθόδους». Μετά από αυτό ο Ζιρινόφσκι χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις κατά της Σαμπτσάκ .

Ο παρουσιαστής Βλαντίμιρ Σαλαβιόφ κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής χαρακτήρισε φοβερά τα όσα συμβαίνουν και ζήτησε από την Σαμπτσάκ να μην αντιδρά στην συμπεριφορά του Ζιρινόφσκι.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ