2018-03-02 07:30:41
Φωτογραφία για Νιώστε ακαταμάχητα σέξι… στα κόκκινα!
Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά Φαίνεται ότι το γνωστό τραγούδι έχει περισσότερο δίκιο από όσο νομίζουμε! 

Γιατί, ακόμη κι αν φορέσουμε τα κομψά μαύρα, τα εντυπωσιακά χρυσαφί ή τα λαμπερά ασημένια, τίποτα μα τίποτα δεν μας κάνει πιο επιθυμητές από τα κόκκινα!

Ειδικά, τώρα, στις γιορτές που οι έξοδοι, τα πάρτι, οι συγκεντρώσεις στα σπίτια είναι στο φόρτε τους, όλες θέλουμε να αισθανθούμε ωραίες, επιθυμητές, γοητευτικές. Να δημιουργήσουμε μία πιο εντυπωσιακή και θελκτική εικόνα από ό,τι στην καθημερινότητά μας. Τι χρειαζόμαστε; Κάτι κόκκινο, από τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας μέχρι τα κοσμήματα και το κραγιόν στα χείλη, και φυσικά το άρωμά μας! Που και αυτό καλύτερα να είναι στο κόκκινο! Όπως, το νέο άρωμα Sexy Ruby από τον Michael Kors που φαίνεται να διαθέτει όλα τα όπλα της σαγήνης για να μας κατακτήσει αλλά και να κατακτήσουμε τους άλλους Το κόκκινο προκαλεί με ακαταμάχητο τρόπο τα ανδρικά βλέμματα!

Τα συμπεράσματα πολλών μελετών και ερευνών που έχουν δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας καταλήγουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι έχουν επιλέξει το κόκκινο χρώμα για τον έρωτα! Σε όλους τους πολιτισμούς το κόκκινο χρώμα συνδέθηκε με τα πάθη και τη σαγήνη και η επιστήμη έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει. Οι ψυχολόγοι και οι μελετητές συμπεριφοράς συμφωνούν ότι το κόκκινο είναι το νούμερο ένα χρώμα όσον αφορά στη γοητεία. Έχει αφροδισιακές ιδιότητες και φαίνεται ότι επιδρά στο υποσυνείδητο των ανδρών. Χωρίς να το καταλαβαίνουν, τους κάνει να θέλουν να προχωρήσουν περισσότερο σε μια σχέση με γυναίκα που βλέπουν ντυμένη στα κόκκινα, νιώθουν μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη και επιθυμία και γίνονται πιο γενναιόδωροι προς αυτή. Μία γυναίκα στα κόκκινα τους αυξάνει την ερωτική διάθεση, επιδιώκουν να τη φλερτάρουν, ενώ έχουν την τάση να δαπανούν περισσότερα. Αλλά, αυτό ισχύει και για τις γυναίκες! Επιλέγοντας κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ και φυσικά ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη υιοθετούμε αυτομάτως τα χαρακτηριστικά του χρώματος που δεν είναι άλλα από τη θηλυκότητα, τον δυναμισμό και τη σεξουαλική γοητεία. Τι θα επιλέξετε λοιπόν, για τις γιορτινές σας εμφανίσεις;

Τα ρουμπίνια σηματοδοτούν παθιασμένους έρωτες!

Τα ρουμπίνια είναι πολύτιμοι λίθοι που προκαλούν έντονα ερωτικά αισθήματα και ορμητικότητα και φέρνουν παθιασμένες ερωτικές περιπέτειες σε όποια τα φορά, ειδικότερα εάν η πέτρα είναι δεμένη με χρυσό! Ξέρετε ότι κάθε πολύτιμος και ημιπολύτιμος λίθος είναι συνδεδεμένος με μύθους, δοξασίες και πεποιθήσεις. Τα πιστεύουμε ή όχι, τα ρουμπίνια είναι συνδεδεμένα με την αντοχή, την αισιοδοξία, εμπνέουν πάθος και εντείνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα. Διώχνουν τη μελαγχολία, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, φέρνουν ευτυχία και πολλοί τα χρησιμοποιούν για να αναθερμάνουν μία ψυχραμένη ή παλιά ερωτική σχέση… Αφήστε που κατά παράδοση… έλκουν το χρήμα!

Sexy Ruby: Το άρωμα της απόλυτης σαγήνης!

Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής Michael Kors φαίνεται ότι αποφάσισε να ενώσει όλα τα όπλα της γοητείας σε ένα μπουκάλι! Κόκκινο της φωτιάς, έμπνευση από το ρουμπίνια και ένα άρωμα που πραγματικά θα τραβήξει τους πάντες… από τη μύτη! Το Sexy Ruby, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός αποπλάνησης, δύναμης και λάμψης– εκεί που η φαντασία συναντά τη θηλυκότητα και η γυναίκα αισθάνεται πιο sexy από ποτέ. Τόλμη, πολυτέλεια, κι ένα εξαιρετικό μπουκάλι σαν πολύτιμο ρουμπίνι που μαγνητίζει, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου αρώματος.

“Το Sexy Ruby είναι η ιστορία της δυναμικής γυναίκας. Της γυναίκας που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί ” λέει ο Michael Kors. Το Sexy Ruby σε καλεί να νιώσεις ακαταμάχητα σέξι. Αυτές τις γιορτινές βραδιές φορέστε τις πολύτιμες σταγόνες του και γίνετε πιο τολμηρή, αισθανθείτε πιο προκλητική και νιώστε πιο ελκυστική από ποτέ!

Ένα άρωμα τόσο λαμπερό όσο και ο πολύτιμος λίθος από τον οποίο εμπνεύστηκε. Το Michael Kors Sexy Ruby ανήκει στην κατηγορία των chypre αρωμάτων, που αποπνέουν αισθησιασμό. Νότες από ζουμερό βατόμουρο και φρεσκοκομμένο βερίκοκο από την περιοχή Languedoc Roussillon της Γαλλίας δημιουργούν την πρώτη εντύπωση για να έρθουν οι αινιγματικά ελκυστικές πολύτιμες νότες ροδοπέταλου που συνδυάζονται αρμονικά με το βερίκοκο και θυμίζουν την απαλότητα του δέρματος. Ξηρές νότες αναμειγνύονται και δημιουργούν ένα εξαιρετικά σαγηνευτικό άρωμα. Τα βρύα προσδίδουν βάθος στο άρωμα και ταυτόχρονα λαμπερή χροιά. Το εξωτικά θηλυκό ινδικό γιασεμί αναδεικνύει τη ζεστασιά των κασμιρένιων ξύλων για μια εθιστική και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Σαν πολύτιμος λίθος με την πιο τέλεια κοπή, το μπουκάλι του Sexy Ruby είναι εντυπωσιακό και προσεγμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας για να μοιάζει όλο και περισσότερο σε αυτό που είναι: ένα πολύτιμο, λαμπερό, βαθύ κόκκινο, ρουμπίνι. Το χρυσό πώμα του, σήμα κατατεθέν της μάρκας Michael Kors, δίνει μία επιπλέον νότα πολυτέλειας και λαμπερού φινιρίσματος – δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy, πιο λαμπερό!

Γοητευτικές όσο ποτέ!

Γι’ αυτές τις μακριές, χειμωνιάτικες νύχτες, κάτω από τα φώτα της γιορτής, ντυθείτε στα κόκκινα –κι αν δεν είστε τόσο τολμηρές- επιλέξτε παπούτσια, τσάντα ή μία εσάρπα στο κόκκινο, απλώστε στα χείλη το κόκκινο κραγιόν σας, διαλέξετε ακόμη κι ένα μικρό κόσμημα με ρουμπίνι και αισθανθείτε αληθινά αστραφτερή! Και φυσικά, η τελευταία αλλά σημαντική κίνησή σας πριν βγείτε από την πόρτα; Μερικές σταγόνες από το λαμπερό, ολοκαίνουργιο άρωμα Sexy Ruby και καλή διασκέδαση!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ