2018-03-07 22:34:16
Φωτογραφία για «Θα στήριζα την κόρη μου να μπει στο X-Factor, αλλά μόνο αν...»
Και είναι λογικό η Τάμτα να ερωτηθεί κάτι τέτοιο μιας και έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα ως κριτής του X- Factor τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γεωργία.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Toc για την καριέρα της, αλλά και την κόρη της.

Από μικρή στη Γεωργία που μεγάλωσες είχες κερδίσει πολλά και σημαντικά βραβεία και δεν ήταν λίγοι που μιλούσαν για παιδί θαύμα. Τι άλλαξε όταν ήρθατε με τους γονείς σου στην Ελλάδα; Πόσο δύσκολο ήταν να καταξιωθείς στο εδώ κατεστημένο και να κερδίσεις τη θέση που έχεις σήμερα;

Τίποτα δεν γίνεται αν δεν παλεύεις και δεν δουλεύεις. Χρειάζεται λίγη τύχη, λίγο μυαλό για να χτιστεί όλο αυτό το πράγμα. Γεννημένη στα eighties αλλά ζώντας στα nineties η μαμά μου κατάφερε – κι όπως άλλες μαμάδες στη Γεωργία – να μου δώσει βάσεις. Με στήριζε πάρα πολύ και παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε ως χώρα κι ως οικογένεια με έτρεχε σ’ όλες τις δραστηριότητες που πίστευα και πίστευε. Απ’ ότι μου έχει χαρίσει αυτή η υπέροχη χώρα χαίρομαι πιο πολύ τη μαμά μου που έχει παλέψει για μένα.


Εχεις μια κόρη που υπεραγαπάς. Αν σου έλεγε ότι θα ήθελε να παίξει στο X – Factor τι θα έλεγες;

Αν είχε αρκετό ταλέντο σ’ αυτό θα ήμουν κι η πρώτη που θα τη στήριζε να παίξει στο X-Factor. Θεωρώ ότι έχει πολλά ταλέντα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό στο τραγούδι. Οπότε θα βρει το δρόμο της και θα γίνει πολύ πετυχημένη. Μετά τη μαμά μου κι εμένα, η οικογένεια έχει μια ακόμα δυναμική γυναίκα. Και παρ’ όλες τις δυσκολίες, έχω κάνει τη δουλειά μου μ’ αυτό το παιδί και ξέρω ότι μπορώ να βασίζομαι.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Oscar Wilde
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Oscar Wilde
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ