2018-03-09 19:54:40
Φωτογραφία για Το καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα θα παρουσιάσει θεατροποιημένο ποιητικό έργο του Ξηρομερίτη Εκπαιδευτικού Γιάννη Γερογιάννη στην Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο 10 Μαρτίου 2018
            Ποιητικό έργο του Ξηρομερίτη Εκπαιδευτικού Γιάννη Γερογιάννη (απο την Σκουρτού) επέλεξε και προχώρησε στη θεατροποίηση του, το καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα, το οποίο θα παρουσιάσει στην Πλατεία Συντάγματος, αύριο Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00-15:00.

       Ο Γιάννης Γερογιάννης απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους και σημειώνει: 

      "Το καλλιτεχνικό σχολείο του Γέρακα και οι μαθητές του, τιμούν τον πολιτισμό παρουσιάζοντας θεατροποιημένο ένα δικό μου ποιητικό έργο. 

    Το καλλιτεχνικό φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην Πλατεία Συντάγματος, ημέρα Σάββατο 10-Μαρτίου- 2018 και ώρα 12:00-15:00........       Ο αγώνας του ανθρώπου για πολιτισμό και τέχνη είναι διαρκής. Ο αγώνας των μαθητών για μάθηση και γνώση, ιερός. 

       Θα είμαι εκεί για να στηρίξω τον πολιτισμό και την πρωτοβουλία των μαθητών και καλώ όλους τους φίλους και τους πνευματικούς ανθρώπους, να στηρίξουν τις προσπάθειες των μαθητών, γιατί μόνο ο Πολιτισμός και τα παιδιά μας αποτελούν ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου.

Ευχαριστώ θερμά τους μαθητές κι όλους εσάς που θα ανταποκριθείτε και θα στηρίξετε το κάλεσμα"....
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ