2018-03-11 09:18:49
Φωτογραφία για Το μήνυμα του υποψήφιου για τις εκλογές του ΣΕΑΝ Λάρισας Εφ. Αξιωματικού Βαγγέλη Χαλκιά
Συνάδελφε, θέλω να σου ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο ΣΕΑΝ Λάρισας.

Λίγα λόγια μένα: Είμαι πρώην πρωταθλητής της Ελληνορωμαικής πάλης και μέλος της Εθνικής Ομάδας. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως Ιδιωτικός υπάλληλος στην EXALCO.

Ως Έφεδρος Αξιωματικός υπηρέτησα στο 646 ΜΤΠ στην Κομοτηνή με αρκετές αναγνωρίσεις και ασκήσεις στον Έβρο. Στη συνέχεια υπηρέτησα στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ (ALLIED FORCES SOUTHERN EUROPE ACP) στη Θεσσαλονίκη. Εν συνεχεία παρακολούθησα σχολείο αξιωματικών ασφαλείας στη Μόνς του Βελγίου. Απολύθηκα στις 20-9-1990 με το βαθμό του Έφεδρου Ανθλγού.

Ως μέλος του Απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνομαι περηφάνια διότι καταφέραμε να αναδείξουμε το ΣΕΑΝ Λάρισας ως τον ποιο ενεργό σύνδεσμο στην Ελλάδα. Η προσφορά μου ήταν στο κομάτι της διερεύνησης και της κατοχήρωσης των δικαιωμάτων των Εφέδρων Αξιωματικών αλλά και της συμμετοχής μου σε δράσεις που είχαν ως σκοπό τη συντήρηση των στρατιωτικών μας ικανοτήτων όπως ο Νόμος ορίζει.

Σκοπεύω να συνεχίσω στην ίδια κατεύθυνση, ποιο δυνατά, ποιο εντατικά, μιας και οι καιροί που έρχονται (όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε) θα είναι ιδαίτερα δύσκολοι για την Πατρίδα.

Με την σκέψη μου στα δύο Στελέχη του ΕΣ που παρανόμως κρατούνται στις Τούρκικες Φυλακές,

Βαγγέλης Χαλκιάς
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ