2012-05-31 02:51:03
Φωτογραφία για Νεαρός παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικη μέσω ίντερνετ
Ο 24χρονος συνελήφθη στην Καλαμάτα και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν τα αδικήματα της απειλής και της κατ΄εξακολούθηση προσβολής της... γενετήσιας αξιοπρέπειας με ανήθικες προτάσεις μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, καταγγέλθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματοςαπό τη μητέρα 14χρονης ότι άγνωστος αφού προσέγγισε την κόρη της μέσω chat σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την απείλησε ότι θα δημοσιεύσει ψηφιακό υλικό πορνογραφικού χαρακτήρα που είχε δημιουργήσει με φωτογραφίες που είχε υποκλέψει από το προφίλ της, αν δεν του γνωστοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας της.

Η 14χρονη φοβούμενη, έδωσε το τηλέφωνό της και στο επόμενο χρονικό διάστημα δέχτηκε επανειλημμένα απειλητικά τηλεφωνήματα, στα οποία της ζητούσε επίμονα να συνευρεθούν σεξουαλικά ενώ την εξανάγκαζε να προβαίνει μαζί του σε συνομιλίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ως διαχειριστής του προφίλ αλλά και ως αποστολέας των απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ο 24χρονος.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του καθώς και σε κατάστημα που διατηρεί στη Καλαμάτα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αδιαφορία- Αδιαλαξία!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αδιαφορία- Αδιαλαξία!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ