2018-04-01 08:16:40
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΘ
Επίθεση κατά του Κυρ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. για τις εξελίξεις στο θέμα των προβλημάτων υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη.

«Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος ο "άριστος" πρόεδρος της Ν.Δ. Ούτε πού "ανήκει" η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας», αναφέρει σε tweet του ο κ. Σπίρτζης.

«Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο "ανήκε" στο τότε υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας - Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κ. Μητσοτάκη και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι’ αυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ», καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης», είχε αναφέρει νωρίτερα μέσω Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ