2018-04-18 20:00:50
Φωτογραφία για Ο Βασίλης Καλλίδης κάνει ορθογραφικά που βγάζουν μάτι και τσακώνεται με τους followers του
                         

Ο Βασίλης Καλλίδης με την ορθογραφία δεν τα πάει και πολύ καλά. Και αυτό φαίνεται ότι... αγανάκτησε έναν διαδικτυακό του φίλο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μίνι καβγάς. 

Αφορμή κάποια instagram stories του σεφ για τη δίαιτα που ξεκίνησε. Ποστάροντας τις πρασινάδες που αναγκάζεται να τρώει, ο Βασίλης Καλλίδης θέλησε να τονίσει το γεγονός ότι κάνει δίαιτα, γράφοντας πάνω στη σαλάτα τη λέξη... δίαιτα. Έγραψε, όμως, τη λέξη με «υ» με «ε» («δύετα»).

Και όντως έκανε τη λέξη κάπως δυσανάγνωστη. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι εξόργισε έναν διαδικτυακό του φίλο, ο οποίος -αφού του βγήκαν προφανώς τα μάτια- έγραψε στον μάγειρα: «Πραγματικά η ορθογραφία σας λόγος για unfollow! Τραγική… Αν είναι δυνατόν! Κάθε post και χειρότερα».

Ο Βασίλης Καλλίδης δεν άφησε το μήνυμα ασχολίαστο και απάντησε: «Είδες; Το κάνω για να δω ποιοι έχουν χιούμορ. Σε κάνω εγώ πρώτος μπλοκ. Άσε με αγάπη μου, ξεκίνησα διατροφή και είμαι τρεις μέρες χωρίς υδατάνθρακα. Ζω με γαλοπούλα και κότατζ. Έχω τον καημό μου, έχω και σένα».

Ακολούθησαν και άλλα instagram stories με... τραβηγμένη ανορθογραφία, προφανώς για να μπει στο μάτι του πρώην instagramικού του φίλου: 
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ