2018-04-22 20:59:18
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Αποτελέσματα 5ου Διασχολικού Τουρνουά
Για 5η συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων των Σπάτων και της Αρτέμιδας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου μας και συμμετείχαν στο διασχολικό τουρνουά Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλλεϋ. Έβγαλαν «Κόκκινη κάρτα στις εξαρτήσεις» και αγωνίστηκαν πάντα με πνεύμα φιλίας και σεβασμού. Το ευχαριστήθηκαν και μαζί τους ευχαριστηθήκαμε και οι γονείς τους.

Ύστερα από απόφαση των ίδιων των μαθητικών συμβουλίων το φετινό τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην Ειρήνη, για έναν κόσμο χωρίς πολέμους και προσφυγιά, και είχε τίτλο «Σκοράρουμε για την Ειρήνη».

Στο τουρνουά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Μάρκου ο οποίος και βράβευσε την ομάδα Βόλλεϋ κοριτσιών του Γυμνασίου των Σπάτων, η οποία πρώτευσε στο τουρνουά των Γυμνασίων, ο αντιδήμαρχος κο Α. Τούντας ο οποίος βράβευσε την ομάδα Βόλλεϋ κοριτσιών του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση και η αντιδήμαρχος κα Ι Μωραϊτη η οποία βράβευσε την ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου Γυμνασίου Αρτέμιδας η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση του τουρνουά, όπως και την ποδοσφαίρου του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση
. Επίσης στο τουρνουά παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κος. Δ. Φράγκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού οργανισμού κος Δ. Γκέλιας, όπως και πολλοί Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι από τα Σπάτα και τη Αρτέμιδα.

Εκ μέρους της Ένωσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες «Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ», «ΕΑΟΣ» , «ΓΑΙΑ», «ΑΗΤΤΗΤΟΣ» και «ΑΟΚ Σπάτων», για η βοήθεια που μας παρείχαν και που δίχως αυτή δε θα ήταν δυνατή η επιτυχημένη πραγματοποίηση του τουρνουά. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Μπουρδοπούλου Νικολίτσα, τον κο Ρούσσο Δημήτρη και τον κο Ζουγανέλλη Βασίλη και τον κο Βεντουλαδίτη Κωνσταντίνο από τον «Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ» που διαιτήτευσαν στο Μπάσκετ , όπως και τις ακαδημίες του «Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ» για τη γραμματειακή υποστήριξη που μας παρείχαν. Τους προπονητές βόλλεϋ της «ΓΑΙΑ» και του «ΕΑΟΣ», Κατερίνα Γαλατιανού και Χριστόφορο Στάμου, όπως επίσης και τον κο Ρούσσο Δημήτρη από το αθλητικό οργανισμό που διαιτήτευσαν στους αγώνες Βόλλεϊ. Το στέλεχος του «ΑΗΤΤΗΤΟΥ», Μάριο Κατσούλη, όπως επίσης και τον κο Γιώργο Παντελάρα που διαιτήτευσαν στους αγώνες ποδοσφαίρου. Και φυσικά να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον κο Μιχαηλίδη Νίκο, αντιπρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού και στον κο Ευσταθιάδη Νίκο , μέλος του ΔΣ της Ένωσης που με την άψογη διαιτησία τους στο ποδόσφαιρο έκλεψαν την παράσταση.

Οι αγώνες ήταν «φιλικοί», χωρίς νικητές και ηττημένους. Για την ιστορία, όμως τα αποτελέσματα είχαν ως εξής με (μ) είναι οι «μικρές» και με (Μ) οι μεγάλες ομάδων των σχολείων:

Βόλλευ Γυμνασίων

1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ) -Γυμνάσιο Σπάτων (μ) : 2-1 σετ (16-18, 15-11, 15-7)

Γυμνάσιο Σπάτων (Μ) – 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας: (Μ) 2-0 σετ (15-8,15-4)

2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (Μ) – 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ): 2-0

2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ) – Γυμνάσιο Σπάτων (Μ):0-2 σετ (4-15, 8-15)

ΤΕΛΙΚΟΣ 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (Μ) – Γυμνάσιο Σπάτων (Μ):0-2 σετ (8-21, 10-21)

Βόλλευ Λυκείων

1ο Λύκειο Αρτέμιδας – 2ο Λύκειο Αρτέμιδας: 0-2 σετ (15-21, 12-21)

Μπάσκετ Γυμνασίων

Γυμνάσιο Σπάτων (μ) – 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ) : 40-12

2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας – 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (Μ): 11-9

Γυμνάσιο Σπάτων (Μ) – Γυμνάσιο Σπάτων (μ) : 25-12

ΤΕΛΙΚΟΣ: 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας – Γυμνάσιο Σπάτων (Μ) : 27-15

Μπάσκετ Λυκείων

1ο Λύκειο Αρτέμιδας – Λύκειο Σπάτων : 31-19

2ο Λύκειο Αρτέμιδας – 1ο Λύκειο Αρτέμιδας! 41-25

2ο Λύκειο Αρτέμιδας – Λύκειο Σπάτων : 48-16

Ποδόσφαιρο Γυμνασίων

1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ)–Γυμνάσιο Σπάτων (μ1): 9-1

1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (Μ)–Γυμνάσιο Σπάτων (Μ): 4-2

Γυμνάσιο Σπάτων (μ2) – 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ) : 3-6

Μικρός Τελικός: 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ) – 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (μ) : 9-0

Μεγάλος Τελικός: 1ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (Μ) – 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας (Μ) : 7-2

Ποδόσφαιρο Λυκείων

1ο Λύκειο Αρτέμιδας – Λύκειο Σπάτων : 1-4

2ο Λύκειο Αρτέμιδας – Λύκειο Σπάτων : 5-4
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ