2018-05-03 14:07:04
Φωτογραφία για Facebook Messenger: Έρχεται ριζικός επανασχεδιασμός για να ξαναγίνει απλό στη χρήση
Αφού προσπάθησε σχεδόν για τρία χρόνια να φορτώσει το Facebook Messenger με οτιδήποτε μπορούσε για να θεωρηθεί “κάτι παραπάνω από μια υπηρεσία messaging”, η Facebook ανακοίνωσε στο συνέδριο F8 ότι ετοιμάζει έναν ριζικό επανασχεδιασμό της εφαρμογής και υπόσχεται ότι θα δούμε ένα πολύ πιο απλό, κατανοητό και καθαρό περιβάλλον χρήσης.

Στο κάτω μέρος θα δούμε τρία tabs που θα αφορούν αποκλειστικά την επικοινωνία. Τα εικονίδια της κάμερας και των video κλήσεων παραμένουν στην επάνω δεξιά γωνία, ενώ θα η εμφάνιση θα θυμίζει λίγο περισσότερο το iMessage της Apple. Επίσης, θα προστεθεί dark mode για αυτούς που δεν θέλουν να τυφλώνονται από το έντονο λευκό φόντο.

Η απλοποίηση του UI θα συνοδευτεί και από ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ενσωμάτωσης φίλτρων επαυξημένης πραγματικότητας για να προωθούν οι εταιρείες τα προϊόντα τους με πολύ πιο αληθοφανή τρόπο (π.χ. θα δοκιμάζεις αν σου πηγαίνει ένα κραγιόν με μια φωτογραφία σου), ενώ αναβαθμίζεται και η ψηφιακή βοηθός M Assistant με δυνατότητα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο από Αγγλικά σε Ισπανικά (και τούμπαλιν).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ