2018-05-06 14:50:58
Φωτογραφία για «Power Of Love»: H διαδρομή του Κυριάκου - Απο κάγκουρας… «κλαρίνος»
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε σχετικά πρόσφατα την είσοδο του στο παιχνίδι «αγάπης» του ΣΚΑΪ, και δέχθηκε γρήγορα μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Πόσοι από εσάς, όμως, γνωρίζετε το παρελθόν του και τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή του; Ειδικά στη φωτογραφία με τη βερμούδα, ο Κούλης είναι η επιτομή του κάγκουρα. Ένα παπάκι του λείπει και «έδεσε» το γλυκάκι.

Όπως μαθαίνω, ο «τύπος» αυτός, στα μικρά του θέλησε να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση. Εντούτοις, η ζωή τον πήγε σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια, αφού εν τέλει αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιχείρηση με γαλακτοκομικών προϊόντων που διατηρεί η οικογένειά του στην Βέροια. Τι σημαίνει αυτό σε απλά Ελληνικά; Το αγόρι είναι ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ. Και μαγκιά του.

Όμως, ο 36χρονος Κυριάκος φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, αφού από τη Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί, κατέληξε στο σπίτι του «Power Of Love» στην Τουρκία. Και αυτό δείχνει πως κάτι άλλο θέλει να καταφέρει Είναι αλήθεια πως η παραγωγή του εν λόγω reality επιλέγει προσεκτικά το καστ του παιχνιδιού και πέραν από προσωπικότητες που δημιουργούν ίντριγκες, θέλει να είναι και ευπαρουσίαστοι.


Όμως, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν είχε πάντα αυτό το «καγκουρέ» στυλ με τα τατουάζ και το σώμα γυμναστηρίου. Ήταν ένα απλό καθημερινό παιδί, που θέλησε να φτιάξει το στυλ του και τα κατάφερε. Έγινε ΚΛΑΡΙΝΟΣ.

Έγινε μια κόπια με όλους τους άλλους βέβαια, αλλά σημασία έχει ότι έκανε την επιθυμία του πράξη. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η εικόνα που είχε στο παρελθόν δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που γνωρίσαμε σήμερα. Δείτε τα «κλικς» και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται…
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ