2018-06-03 20:31:41
Φωτογραφία για ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
«Η ελληνική κυβέρνηση περιμένει από τον κ. Ζάεφ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους τερέν», δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για τη διαπραγμάτευση σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «KONTRA Channel».

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει τον χρόνο επικοινωνίας των πρωθυπουργών της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και σημείωσε πως «δεν έχει συμφωνηθεί τίποτε μέχρι να συμφωνηθούν όλα».

Για τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά τόνισε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πως έχει καταβάλει επίπονες προσπάθειες.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ, Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει καθαρή θέση σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ και απέδωσε τη στάση του στο γεγονός ότι επιχειρεί να βγει από το δικό του αδιέξοδο, καθώς, όπως είπε, τους τελευταίους πέντε μήνες άλλαξε τρεις ή τέσσερις φορές θέση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ