2018-06-03 20:30:31
Φωτογραφία για Η μικρή «νίκη» του Μπραντ Πιτ -Θα περάσει όλο το καλοκαίρι με .../.
Όσον αφορά στα παιδιά η Αντζελίνα Τζολί έχει πλέον το λόγο. Η διάσημη ηθοποιός έχει την πρωταρχική επιμέλεια των 6 παιδιών της από τότε που υπεβαλλε αίτηση διαζυγίου το 2016.

Τώρα όμως ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως κέρδισε μια μικρή μάχη στον αγώνα του διαζυγίου τους. Μετά από αρκετούς μήνες, επιτέλους θα μπορεί να έχει τα παιδιά για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ο Μπραντ πήρε τελικά τα παιδιά και είναι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο In Touch. «Προς μεγάλη του χαρά, η Αντζελίνα αποφάσισε να αφήσει την πλειοψηφία των παιδιών, που έχουν καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες, να μείνουν στο Λος Άντζελες με τον πατέρα τους όσο η ίδια βρίσκεται στη Βρετανία για τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent 2».

Και μάλιστα, αυτό είναι κάτι που το θέλουν και τα παιδιά. Η Αντζελίνα μαλάκωσε λίγο τη στάση της στην επιμέλεια όταν τα παιδιά της είπαν πως θα ήθελαν να μείνουν στο Λος Άντζελες (πέρυσι αγόρασε ένα σπίτι πέντε λεπτά από το σπίτι του Μπραντ) για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, όσο η ίδια θα βρισκόταν για γυρίσματα στο εξωτερικό
. Παρόλο που η 42χρονη Αντζελίνα έχει ευέλικτο πρόγραμμα γυρισμάτων και «μπορεί να επιστρέψει στο Λος Άντζελες για σύντομες επισκέψεις το καλοκαίρι» πρόσθεσε ο φίλος. Ο 54χρονος Μπραντ, «δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος γιατί τώρα ξέρει ότι θα μπορέσει να έχει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά».

Ο Μπραντ μάλιστα, ετοιμάζει ήδη το σπίτι. «Χαίρεται τόσο πολύ που θα μπορούν πλέον να περνούν χαλαρές στιγμές» είπε ο φίλος «κι έτσι ετοιμάζει το σπίτι, από την πισίνα μέχρι μια πίστα για skateboard και ένα δρομάκι για ποδηλασία».

Επίσης, ο ηθοποιός έχει φροντίσει ώστε το επαγγελματικό του πρόγραμμα δε θα επηρεάσει τον χρόνο που θα περάσει με τα παιδιά του. Αυτό το διάστημα ο Μπραντ Πιτ κάνει τα γυρίσματα της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο στο Λος Άντζελες και έχει φροντίσει ώστε «να μπορεί να είνια στο σπίτι τις περισσότερες νύχτες και να κάνει μικρές αποδράσεις μαζί τους» είπε μια πηγή.

Το να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του θα μπορούσε να του δώσει ίσως περισσότερα υπέρ για να μπορέσει να πάρει την κοινή επιμέλεια. «Είναι αρκετά υπομονετικός» είπε ο φίλος. «Η Αντζελίνα δεν μπορεί να ελέγχει τα πάντα για πάντα».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ