2018-06-04 07:17:21
Φωτογραφία για «Ντου» της Οικονομικής Αστυνομίας στην Ένωση Αγρινίου
           Έλεγχο στον αγροτικό συνεταιρισμό Αγρινίου «Ένωση» έκανε το πρωί της Παρασκευής 1η Ιουνίου κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκαλώντας μία σχετική αναστάτωση… Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ειδικού αυτού σώματος, εισήλθαν στο κτίριο της Ένωσης αρχικά στον ισόγειο χώρο, όπου γίνονται οι αιτήσεις ΟΣΔΕ και αφού επέδειξαν τις ταυτότητες τους, ζήτησαν από τους υπαλλήλους να αποχωρήσουν.

   Αυτό συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα γραφεία και αιφνιδιασμένοι οι υπάλληλοι, υποχρεώθηκαν να αφήσουν τα γραφεία τους και για αρκετή ώρα να περιμένουν έξω από το κτίριο........     Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο παρέμεινε στο χώρο για αρκετή ώρα προκειμένου να συλλέξει όλες τις πληροφορίες που ζητούσε, ενώ την παραμονή του παρέτεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η καθυστέρηση στο «κατέβασμα» μέσω ίντερνετ κάποιων στοιχείων που ζήτησαν οι ελεγκτές.

         Από την πλευρά της Ένωσης πάντως διαψεύδεται ότι πρόκειται για κάτι αξιοσημείωτο ή έκτακτο, καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι του συνεταιρισμού, τέτοιου είδους έλεγχοι γίνονται πολλές φορές, κάθε χρόνο, σε όλες τις επιχειρήσεις, ενώ σε όσους παρόμοιους ελέγχους έχουν γίνει στον συνεταιρισμό και κατά το παρελθόν ποτέ δεν έχει βρεθεί κάτι επιλήψιμο.


        Αφήνεται να εννοηθεί μάλιστα πως ήταν κάτι το αναμενόμενο, απλά δεν ήταν γνωστή από πριν η χρονική στιγμή του ελέγχου.

      Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό το τι στοιχεία ζητήθηκαν, τι αρχεία ελέγχθησαν και σε τι βάθος χρόνου αφορούσε ο έλεγχος αυτός. Εφόσον υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο ως προς τα ευρήματα του ελέγχου, αυτό θα γίνει γνωστό από την Οικονομική Αστυνομία.

https://www.agriniopress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ