2018-06-04 07:48:22
Φωτογραφία για Καταγγελία δημοσιογράφου: Έχω φωτογραφία και βίντεο το όχημα των κακοποιών και δεν ασχολείται κανείς
Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού δημοσιογράφου, Δημήτρη Κοτταρίδη, από τον προσωπικό λογριασμό του στο Facebook: Φτάνεις σπίτι. Βλεπεις όξω από το σπίτι ένα αμάξι ατσαλα

παρκαρισμένο με μια κυρία. Η οποία όταν σε βλέπει μιλά στο κινητό και φεύγει. Με το αυτοκίνητο. Μπαίνεις σπίτι. ¨Η μάλλον προσπαθείς να μπεις σπίτι γιατι κάποιος έχει μπει ήδη σπίτι και το έχει κλέψει και έχει βάλει ένα τραπέζι πίσω από την πόρτα ενώ έχει σπασει και τη τζαμαρία του διπλανού διαμερίσματος.

Βγαίνεις στη βεράντα και βλέπεις έναν τύπο να φεύγει τρέχοντας. Ερχεται η αστυνομία "εχουν αποθρασυνθεί κύριε", " άμα βρείτε τιποτα απο καμια κάμερα στη γειτονιά μας λέτε" και " καλό βράδυ"... Λίγες μέρες μετά είσαι  σπίτι.

Το ίδιο αυτοκινητο με την ίδια κυρία απ έξω. Τραβάς φωτογραφία διακριτικά όπου έχεις πινακίδα. Βγαινεις έξω. Κυρία φεύγει. Με το αυτοκίνητο. Ενημερώνεις. "Ναι , θα δούμε τον φάκελο", "Αμα ειναι και κάτι άλλο μας λέτε". Περνάνε μερικές μέρες. Οχι πολλές. Χθες χτυπά το απο πάνω κουδούνι. Στις 10 το πρωί. "Παρακαλώ;" " Γειά σας κάνουμε μια δημοσκόπηση για τη λιτότητα".. Μην τα πολυλογώ, δεν ανοίγει και ο κύριος μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και φευγει. Οπου οδηγεί μια κυρία. Το ίδιο αυτοκίνητο που ήταν έξω από το σπίτι και τις άλλες φορές.


Και το έχεις και φωτογραφία. Και σε βίντεο από τη γειτονιά. Ενημερώνεις. Το αρχικό " και τί να κάνουμε κύριε να σταματούμε τα αυτοκίνητα που κινούνται στην περιοχή σας;" μετατρέπεται μετά την εύλογη παυση σου στο τηλέφωνο  σε " θα δούμε τον φάκελό σας και θα το εξετάσουμε.¨Εχουν αποθρασυνθεί όμως". Και κάπου εκεί καταλαβαίνεις πως δεν έχεις καμία ελπίδα. Και πως ελπίζεις αν ξανάρθει να κοιμάσαι κανονικά και να μην τον πάρεις χαμπάρι. Γιατι αν τον πάρεις χαμπάρι και έχεις και το παιδί μαζί μπορεί και να μην κοιμάσαι. Στην καλύτερη πάντως ελπίζεις να πετύχεις το αμάξι στο δρόμο. Γιατί έχεις και μικτή _
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ