2018-06-04 12:19:03
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια! Ιδρύεται Γραφείο Στήριξης Στελεχών στο ΓΕΣ
Του Ηλία Προύφα

Και εγένετο γραφείο στήριξης στελεχών στο ΓΕΣ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, οι 5 σύνδεσμοι υγειονομικού με την επικεφαλής τους Συνταγματάρχη Γεωργία Σκαρμαλιωράκη, ιδρύουν μετά από εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, γραφείο στήριξης στελεχών.

Αυτό αποφασίσθηκε μετά τη σημερινή σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ και για την οποία γράψαμε χθες στο kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ)

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία του Αρχηγού για την οποία αξίζουν μόνο συγχαρητήρια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το γραφείο θα έχει αρμοδιότητα πάνω σε υγειονομικά και κοινωνικά προβλήματα στελεχών. 

Συγκεκριμένα, εάν κάποιο στέλεχος ή μέλος της οικογένειάς του, θα πρέπει να μεταφερθεί για λόγους υγείας στο εξωτερικό, διότι η πάθηση δεν αντιμετωπίζεται εδώ, θα αναλαμβάνει το γραφείο στήριξης προσωπικού. Επίσης στην περίπτωση που πρέπει να εξευρεθούν κάποια χρήματα, να γίνουν επαφές με κοινωνικές υπηρεσίες ή χρειασθεί συνεργασία με τα πολιτικά νοσοκομεία, όλα θα τα αναλαμβάνει το συγκεκριμένο γραφείο.


Οι σύμβουλοι υγειονομικού θα παραμένουν στους 5 σχηματισμούς (1η Στρατιά, Γ'ΣΣ, Δ'ΣΣ, ΑΣΔΕΝ, ΑΣΔΥΣ) και όλο το 24ωρο θα είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Συνταγματάρχη  επικεφαλής Γεωργία Σκαρμαλιωράκη.

Νομίζουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ενέργειες και ίσως η πρώτη που θα μπορούσε να γίνει από το ΓΕΣ, το τρέχον έτος μέριμνας προσωπικού.

Συγχαρητήρια!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ