2018-06-04 23:48:47
Φωτογραφία για O οίκος Louis Vuitton προσέλαβε... σαμάνο για να μην βρέξει σε επίδειξη μόδας
Οι προβλέψεις για τον καιρό δεν ήταν ευνοϊκές, οπότε ο διάσημος γαλλικός οίκος αναγκάστηκε να προσφύγει σε άλλα μέσα

Όταν δεν έχεις τον καιρό με το μέρος σου κι έχεις προγραμματίσει επίδειξη μόδας σε υπαίθριο χώρο,τότε δεν έχεις παρά να κάνεις... μαγικά.

Ο διάσημος οίκος Louis Vuitton προσέλαβε έναν σαμάνο για να σταματήσει τη βροχή προτού παρελάσουν τα μοντέλα με τις δημιουργίες του στη νότια Γαλλία.

Η κορυφαία στυλίστρια Κέιτ Γιάνγκ έγραψε στο ημερολόγιο μόδας για την επίδειξη του οίκου μόδας Louis Vuitton: «Η Vuitton προσέλαβε έναν σαμάνο για να αποφύγει τη βροχή και φάνηκε ότι όλη η δουλειά του πέτυχε -φιλούσε τα δέντρα ή έτσι άκουσα- μέχρι να τελειώσει η επίδειξη».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Page Six», o συγκεκριμένος σαμάνος είχε επίσης προσληφθεί για να δαμάσει τα καιρικά φαινόμενα σε προηγούμενες επιδείξεις μόδας ανά τον κόσμο, όμως η διεύθυνση της μητρικής εταιρείας LVMH τον απέλυσε για να λόγους οικονομίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία τον επαναπροσέλαβε για να είναι σίγουρη πως όλα θα πάνε «ρολόι» στην επίδειξη μόδας «Louis Vuitton Cruise 2019 Collection» στο Saint Paul de Vence, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

«Ο άγνωστος σαμάνος είχε κάνει τα μαγικά του σε επιδείξεις μόδας στο Ρίο και το Κιότο», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Page Six.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ