2018-06-05 19:26:14
Φωτογραφία για Μπράβο του! Πρόσφερε το καλύτερο δώρο!
Του Ηλία Προύφα

Το καλύτερο δώρο πρόσφερε προχθές βράδυ σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, φιλοξενούμενους των δομών του Κέντρου Αριστεύς της Λάρισας, ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Άνθρωπος με ευαισθησίες ο Στρατηγός, είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν έμπρακτα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και μεμονωμένα άτομα που χρήζουν ανάγκης.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι Λαρισαίοι και όχι μόνο Από τη Ν.Βύσσα του Β.Έβρου, το Διδυμότειχο και άλλες περιοχές που επισκεπτόμαστε για ρεπορτάζ, έχουμε γίνει οι ίδιοι μάρτυρες περιστατικών που μας αναφέρουν για τον ανθρωπισμό του Στρατηγού.

Κατά την προχθεσινή έναρξη της θερινής περιόδου στη ΛΑΦ Λάρισας στην πισίνα της 1ης Στρατιάς, φιλοξενούμενοι των δομών του Αριστέα, υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής του σχηματισμού και την υπέροχη κουζίνα του ΣΕΦ Αστέρη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά. 

Το πόσο όμορφα πέρασαν φάνηκε στα μάτια τους και στο μεγάλο χαμόγελο που χάρισαν σε όλους δείχνοντας με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο ευχαριστώ προς το σχηματισμό.

Παρόν και ο εμπνευστής της ιδέας Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος μαζί με τον Υποδιοικητή Υποστράτηγο Γεώργιο Βύνιο, χαιρέτησαν έναν προς έναν φιλοξενούμενους και συνοδούς.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στο Μουσείο Στρατιωτικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και σε αθλητικές εγκαταστάσεις στα ΣΟΑ. 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ