2018-06-15 21:00:14
Φωτογραφία για Ο Stefano Gabbana είπε άσχημη την Selena Gomez και οι θαυμαστές της εξοργίστηκαν
Ποιος θα τολμούσε ποτέ να αποκαλέσει, και μάλιστα δημόσια, τη Σελένα Γκόμεζ, άσχημη; Ο Στέφανο Γκαμπάνα μόνο.

Ο σχεδιαστής του διάσημου οίκου Dolce & Gabbana κατέφυγε στο Instagram για να μοιραστεί την άσχημη γνώμη του για την τραγουδίστρια και ειλικρινά, οι θαυμαστές της έγιναν έξω φρενών.

Ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα @thecatwalkitalia δημοσίευσε μια φωτογραφία της Σελένα, που φορούσε πέντε διαφορετικά κόκκινα φορέματα και φυσικά, ήταν πανέμορφη με κάθε σύνολο.

Ωστόσο, ο Στέφανο, μάλλον είχε άλλη άποψη. «È proprio brutta!» έγραψε στα ιταλικά, το οποίο μεταφράζεται ως «Είναι πραγματικά άσχημη». Ένας σχολιαστής απάντησε στην παρατήρησή του με το σχόλιο πως «μοιάζει με σκύλο Πομεράνιαν, έχει δίκιο» στο οποίο ο διάσημος σχεδιαστής απάντησε: «χαχαχα, είναι αλήθεια, χαχαχαχα».

Ευτυχώς, όμως για την Σελένα, οι θαυμαστές της κατέφυγαν στο Twitter για να την υπερασπιστούν. «Ο οίκος D& G είναι υπέροχος, αλλά αυτός είναι κυριολεκτικά άσχημος, είναι αηδιαστικός. Η Σελένα Γκόμεζ είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.


Η Σελένα είναι Pada, ενώ εσύ είσαι Nada (τίποτα)» έγραψε ένας θαυμαστής. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Αγαπητέ Στέφανο Γκαμπάνα, εξαιτίας ανθρώπων σαν εσάς, τα νέα κορίτσια σε όλο τον πλανήτη έχουν θέματα με την εικόνα του σώματός τους. Αυτό το σχόλιό σας ήταν ποταπό και πραγματικά χάσατε το σεβασμό που έχει για εσάς ο κόσμος της μόδας που ενεργείτε συνεχώς τόσο ανώριμα. Καμία κλάση».

Ένας άλλος θαυμαστής έκανε μια εύστοχη παρατήρηση: «Λαμβάνοντας υπόψη πόσες πολλές φορές η Σελένα Γκόμεζ φόρεσε τα σχέδια του Dolce & Gabbana σε μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα στον κόσμο, θα πίστευε κανείς ότι ο συνιδρ5υτής του οίκου, Στέφανο Γκαμπάνα, θα είχε την ευπρέπεια να εκτιμήσει την δωρεάν προβολή που έκανε στο εμπορικό του σήμα».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγώ που ήμουν
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εγώ που ήμουν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ