2018-06-18 18:45:15
Φωτογραφία για Δημοσιογράφος που έγινε συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει «πικάντικες» λεπτομέρειες
Πλέον ζει στην Αυστραλία με τα παιδιά της και έχει κάνει στροφή στην καριέρα της Η Amanda Goff εργαζόταν ως δημοσιογράφος προτού μετακομίσει με τα δύο της παιδιά στην Αυστραλία και κάνει μια σημαντική στροφή στην καριέρα της.

Πρώην δημοσιογράφος, πρώην συνοδός πολυτελείας και πλέον συγγραφέας, η Amanda Goff ή «Samantha X» όπως ήταν γνωστή στην προηγούμενη καριέρα της, αποκαλύπτει πως η νεότεροι πελάτες της δεν ζητούσαν σεξ, καθώς ενδιαφέρονταν περισσότερο να μιλήσουν μαζί της ή απλώς να την γνωρίσουν. Αυτά αποκάλυψε η ίδια η κυρία Goff μιλώντας στην βρετανική τηλεόραση.

«Όταν αποκάλυψα την ταυτότητά μου το 2015, οι νεώτεροι πελάτες δεν ενδιαφέρονταν πλέον να κάνουν σεξ μαζί μου, αλλά να με συναντήσουν, να μιλήσουν μαζί μου και να με ρωτήσουν διάφορα πράγματα, όπως για παράδειγμα τι είναι αυτό που με ξετρελαίνει (γαλλική σαμπάνια και έναν φάκελος γεμάτος χρήματα)» αναφέρει η ίδια η Amanda Goff.


«'Εχω πελάτες που γράφουν βιβλία και μου τα δίνουν για να τα διαβάζω στον ελεύθερο χρόνο μου. Οι άνδρες αυτόν τον καιρό ενδιαφέρονται περισσότερο για κουβέντα παρά για σ....ξ». 

Η ίδια αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, ο πελάτης της ζήτησε να γδυθεί και μετά την παρακάλεσε να του δώσει απλώς ένα αυτόγραφο (!). «Υπάρχουν περιπτώσεις που φεύγω από ένα ραντεβού περισσότερο μπερδεμένη, παρά ευχαριστημένη», λέει η ίδια. 

Η Amanda μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αυστραλία με τα δύο της παιδιά, όπου και αποφάσισε να γίνει συνοδός πολυτελείας χρεώνοντας 1000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 660 ευρώ) την ώρα, ή 5000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 3.300 ευρώ) για μια ολόκληρη νύχτα. «Η δουλειά μιας συνοδού πολυτελείας δεν είναι απλώς το σ....ξ. Αν ήταν το σ....ξ τότε κάθε μου συνάντηση θα διαρκούσε πέντε λεπτά. Είναι περισσότερο μια «γυμνή» θεραπεία. Άκουγα άνδρες να μου λένε προσωπικές τους ιστορίες, τις οποίες δεν μπορούσαν να μοιραστούν με κανέναν άλλον».

Η κυρία Goff εξομολογήθηκε ότι δεν έχει πει στα παιδιά της για την καριέρα της στον συγκεκριμένο κλάδο, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Να ανοίξει μια σχολή εκπαίδευσης για συνοδούς πολυτελείας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ