2012-06-03 19:34:35
Φωτογραφία για Οι επιθέσεις κατά χριστιανών συνεχίζονται, αλλά όλοι αδιαφορούν…
Νιγηρία: Φονική επίθεση αυτοκτονίας σε εκκλησία

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας εναντίον εκκλησίας στη βορειοανατολική Νιγηρία, αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες από τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης.

Η επίθεση σημειώθηκε στα περίχωρα της πόλης Μπάουτσι, περίπου 400 χλμ βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Αμπούζα.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. Ωστόσο, οι εκκλησίες αποτελούν συνήθη στόχο της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.Αυτή είναι η είδηση, όπως την μετέδωσε το ΑΠΕ. Θα παρατηρήσατε, βεβαίως, πως λείπει ο προσδιορισμός της Εκκλησίας που δέχτηκε το χτύπημα. Φοβούνται να γράψουν πως πρόκειται για χριστιανική εκκλησία, όπως φοβούνται να γράψουν ολόκληρη την αλήθεια (και είναι γνωστότατο πως η κατάθεση μισής αλήθειας είναι χειρότερη και από ένα ολόκληρο ψέμα), πως ισλαμιστές είναι εκείνοι που επιτίθενται στον χριστιανισμό σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν αποτελεί "τοπικό φαινόμενο" της Νιγηρίας.


Αλλά, θέλοντας να είμαστε «μεγαλόψυχοι» ως προς το «λάθος» της αναμετάδοσης της είδησης και επιδιώκοντας να παραμείνουμε στα της Ελλάδας προβλήματα, διαπιστώνουμε πως μάταια αναμένουμε μία δήλωση από τους περιχαρείς υποψήφιους να μας κυβερνήσουν πολιτικούς μας.

Ακούσατε μήπως τον κύριο Σαμαρά να καταδικάζει την δολοφονική αυτή επίθεση, όπως και όλες τις άλλες που έχουν προηγηθεί στη Νιγηρία, στην Αίγυπτο, στο Ιράκ, στο Ιράν, στις Φιλιππίνες κ.α.; Όχι φυσικά! Και ούτε πρόκειται, αφού άλλες είναι οι προτεραιότητες του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού, ο οποίος σωπαίνει σε εγκλήματα που έγιναν, που γίνονται και που θα γίνουν στην χώρα μας Μήπως, όμως, ακούσατε κάποια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την επιθετική στάση των ισλαμιστών έναντι των χριστιανών του πλανήτη; Φυσικά όχι! Και δεν αναμένεται ούτε μία σχετική αναφορά αφού είναι γνωστό πως ο ΣΥΡΙΖΑ (με όλες του τις συνιστώσες) είναι ταγμένος υπέρ του πολυπολιτισμού (με κάθε θυσία ή «παράπλευρη απώλεια»), υπέρ της παγκόσμιας θρησκείας, υπέρ του multi culti ισοπεδωτισμού. Και φυσικά δεν θα καταδικάσουν τα μέλη ή ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος φέρεται ως πολύ πιθανός αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας) τις επιθέσεις κατά χριστιανών στη Νιγηρία, στην Ομόνοια, στην Άρτα, στην Θήβα, στην Λαμία ή οπουδήποτε αλλού εντός της Ελλάδας.

Στο ίδιο «μήκος κύματος» βρίσκεται ολόκληρη η πολιτική σκηνή της χώρας. Και το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ενώ σιωπούν για εγκλήματα ισλαμιστών εντός ή εκτός Ελλάδας, ζητούν από χριστιανούς Έλληνες πολίτες να τους εμπιστευθούν την διακυβέρνηση της χώρας…! Το «φαινόμενο» αυτό δεν είναι απλώς τραγικό, αλλά ουσιαστικά αποτελεί τον προάγγελο της επόμενης ημέρας, της 18ης Ιουνίου, όταν πολέμιοι του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, δουλικά των τραπεζών και όχι δούλοι των πολιτών, αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση το ναρκωτικό τους, την εξουσία!

Και την επόμενη ημέρα, θα συνεχίσουν να δολοφονούνται σιωπηλά χριστιανοί, στο όνομα του πολυπολιτισμού, της εσωτερικής ειρήνης και της… ασφάλειας των κυβερνώντων. Και, φυσικά, αυτά θα γίνονται με μία κυβέρνηση και ελέω της «πρόσφατης εντολής του λαού», η οποία θα παραχαραχτεί –όπως γίνεται πάντα- και θα μεταφρασθεί κατά το δοκούν και το λαβείν των εχόντων την εξουσία να προχωρήσουν σε μία γενοκτονία, προφασιζόμενοι πως λειτουργούν εκτελώντας εντολές των θυμάτων της σάπιας εξουσίας τους.

Δεν έχουν καμία σημασία οι νεκροί χριστιανοί της Νιγηρίας, ούτε τα καθημερινά θύματα των ισλαμιστών εντός της Ελλάδας. Αλλά η Ελλάδα θα γινόταν κόλαση, εάν χριστιανοί (στη Νιγηρία ή στην Ελλάδα) τολμούσαν να συμμετέχουν στην δολοφονία ενός ισλαμιστή. Τότε θα υπήρχε καταιγισμός δηλώσεων, συζητήσεων και άλλων φαιδροτήτων από τους επαγγελματίες της ανηθικότητας, της πολιτικής και της εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου πόνου. Ή μήπως έχω άδικο;

Σε σιωπηλή στάση αναμονής, λοιπόν, είμαστε όλοι μας, μέχρις ότου κάποια παρέα ισλαμιστών χτυπήσει την δική μας πόρτα. Αν επιζήσουμε, θα αλλάξουμε γνώμη για τις πολιτικές που στηρίζουν τον πολυπολιτισμό (που αποφεύγουν οι δανειστές μας και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ανοιχτή φυλακή των "ορκς" ισλαμιστών), αλλά θα είναι πολύ αργά, αφού θα έχουμε γίνει ήδη θύματα της μεγαλοσύνης και του ανθρωπισμού εκείνων που στηρίζουν τις ιδεοληψίες τους στον δικό μας αφανισμό Κωνσταντίνος

ΥΓ: Αναφερόμενος και προς τους αρχαιολάτρες, ελληνιστές ή και δωδεκαθεϊστές, θα ήθελα να τους επισημάνω πως δεν πρέπει να επιχαίρουν. Εάν ο θάνατος ενός χριστιανού αποτελεί μονόστηλο σε μία εφημερίδα (και ήδη συμβαίνει αυτό), τότε ο επιβαλλόμενος πολυπολιτισμός δεν θα αφιερώσει ούτε ένα μονόστηλο για δωδεκαθεϊστές θύματα των ισλαμιστών. Τους αρκεί που τα θύματα είναι Έλληνες... Ή μήπως έχω άδικο;
kostasxan.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διάλογος μέσω FB
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διάλογος μέσω FB
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ