2018-06-26 19:07:28
Φωτογραφία για ΠΟΜΕΝΣ: Καθυστέρηση Κοινοποίησης Μεταθέσεων
''Η διοικητική διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού ενώ έχει φτάσει χρονικά στο τέλος μηνός Ιουνίου δεν κοινοποιήθηκε έως σήμερα μεγάλο μέρος των μεταβολών μετάθεσης'' αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

 

1.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών-Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., έγινε αποδέκτης πλήθους ανησυχιών στελεχών των Ε.Δ. περί της κοινοποίησης των μεταθέσεων.

2.Συγκεκριμένα, η διοικητική διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού ενώ έχει φτάσει χρονικά στο τέλος μηνός Ιουνίου δεν κοινοποιήθηκε έως σήμερα μεγάλο μέρος των μεταβολών μετάθεσης.

 

              Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,


3.Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ευελπιστεί στην εντατικοποίηση της όλης λειτουργίας για έγκαιρη γνωστοποίηση των μεταθέσεων και αποτροπής του περιβάλλοντος ανασφάλειας των εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ.

4.Επιθυμούμε επίσης να επισημάνουμε προληπτικά τους χρονικούς περιορισμούς των ενδικοφανών προσφυγών με πραγματική εξέταση των νομικών και πραγματικών δεδομένων προς εξασφάλιση της εμπιστοσύνης του διοικουμένου.

5.Τέλος σας πληροφορούμε ότι η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. σε εύλογο χρονικό διάστημα θα προβεί σε ολοκληρωμένη πρόταση εξομάλυνσης της εργασιακής μεταθετικότητας με πρόταση επί της παραμετροποίησης των σχετικών κριτηρίων.

6.Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και πληροφορία με γνώμονα την εργασιακή διασφάλιση των συμφερόντων των στελεχών των Ε.Δ.

7.Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων & Προσωπικού: Μακράκης Αθανάσιος, τηλ. 6947293370.

 

Μετά τιμής

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου

Λγος (ΠΖ)

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ