2012-06-03 20:00:09
Φωτογραφία για Στα ίχνη του καναδού δολοφόνου οι γαλλικές Αρχές
Τον κυνηγούν στο Παρίσι Στο Παρίσι εντοπίστηκε τα ξημερώματα ο Λούκα Ρόκο Μανιοτά, ο 29χρονος Καναδός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τεμάχισε έναν 32χρονο Κινέζο σπουδαστή.

Κατόπιν ειδοποίησης από αυτόπτη μάρτυρα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο ξενοδοχείο, στο προάστιο Μπανιολέ, όμως στο δωμάτιο του Μανιοτά βρέθηκαν μόνον προσωπικά αντικείμενά του.

Η Αστυνομία είχε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μανιοτά βρισκόταν κοντά στο κέντρο του Παρισιού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει ασύλληπτος.

Η αστυνομική έρευνα για το θέμα ξεκίνησε την 29 Μαΐου στον Καναδά. Τότε, ένας θυρωρός ανακάλυψε στο Μόντρεαλ έναν ανθρώπινο θώρακα σε αποσύνθεση, στο εσωτερικό μιας βαλίτσας αφημένης στην άκρη ενός σκουπιδότοπου.

Σχεδόν αμέσως μετά, η αστυνομία στην Οτάβα κλήθηκε στα τοπικά γραφεία των Συντηρητικών και βρέθηκε μπροστά σε... ένα ανθρώπινο πόδι -στο «ταχυδρομείο» τους με προέλευση το Μόντρεαλ.

Στο ίδιο το ταχυδρομικό κατάστημα, εντοπίστηκε μέσα σε δέμα ένα ανθρώπινο χέρι, με παραλήπτη το κόμμα των Φιλελευθέρων.

Τέλος, ο Μανιοτά φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο τις σκηνές των εγκληματικών πράξεών του και στη συνέχεια να ταχυδρόμησε το ίδιο βίντεο.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο Μανιοτά και το θύμα του ήταν εραστές.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ