2018-06-27 10:30:21
Φωτογραφία για Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Υπάρχει αρνητική παράδοση στην Ελλάδα πρακτικών αποστασιών, εξαγοράς βουλευτών δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας για «ανοιχτό πόλεμο» στον οποίο έχει εμπλακεί και η Δικαιοσύνη. «Υπάρχει ανοικτός πόλεμος με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που διαπλέκονται με ΜΜΕ με στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός καταγγέλλοντας «απόπειρες εξαγοράς βουλευτών και αντισυνταγματικές αποστασίες».

«Δεν είναι λογικό που ο κ. Λαζαρίδης παραιτήθηκε τώρα και όχι στη συζήτηση στη Βουλή. Ένας άνθρωπος που χειροκροτεί τον πρωθυπουργό μια μέρα πριν, ανακάλυψε ξαφνικά ότι έχει πρόβλημα συνειδησιακό;» αναρωτήθηκε ο Υπουργός.

Ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που θα εξακολουθήσει να πηγαίνει καλά η οικονομία και πιάσουμε το στόχο θα εξετάσουμε τη μη εφαρμογή των μειώσεων για τις συντάξεις.

Επιπλέον απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης ο Υπουργός Εσωτερικών αναρωτήθηκε: «Αν μας ένοιαζαν οι καρέκλες δεν θα φέρναμε τη συμφωνία με τα Σκόπια ώστε να μην έχουμε ρήξη και με τους ΑΝΕΛ;».


Επιτέθηκε δε στη Ν.Δ. ότι «κάνει σκόντο στην ανάγκη να υπάρχει ένα μέτωπο στην ακροδεξιά» ενώ δεν έχει καταδικάσει ακόμα τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι «η Ν.Δ. επικοινωνεί με κομμάτι της ακροδεξιάς ίσως από φόβο για δημιουργία κόμματος στα δεξιά της». «Θα δούμε και άλλους Μπαρμπαρούσηδες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. «Είναι πασιφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ευθεία επικοινωνία με επιχειρηματικά συμφέροντα και προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση» υποστήριξε ο Υπουργός Εσωτερικών.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ