2012-06-03 21:59:02
Φωτογραφία για Συνέλαβαν Ρουμάνο για απόπειρα φόνου στη Λάρνακα
Απόπειρα φόνου Ρουμάνου φρουρού κατοικίας στη περιοχή Αγίων Αναργύρων, στις 17 Μαρτίου 2012 διερευνά έκτοτε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας.

Για την διευκόλυνση των ερευνών του συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ κατά την άφιξη του από το Βουκουρέστι, 23χρονος Ρουμάνος ο οποίος εργαζόταν μέχρι τις 17 Μαρτίου σε κύκλωμα παροχής προστασίας στη Λάρνακα. Ο Ρουμάνος συνελήφθη με βάση μαρτυρία ως ύποπτος ότι πολυβόλησε την ταράτσα στην οποία στεκόταν ο ομοεθνής του φρουρός. Συνελήφθη για διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας για την διάπραξη κακουργήματος , εμπρησμό και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου . Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για 6 ημέρες για την διευκόλυνση των ερευνών και ανακρίσεων του ΤΑΕ Α.Δ. Λάρνακας.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Α.Δ. Λάρνακας, Υπαστυνόμος Μάμας Πάρπας , δήλωσε ότι από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στη περιοχή, εντοπίσθηκαν τρεις κουκουλοφόροι. Ο ένας από αυτούς κατά την διαφυγή τους έπεσε και κτύπησε με αποτέλεσμα στη σκηνή να εντοπισθούν κηλίδες αίματος. Παραλήφθηκαν σαν τεκμήριο και τώρα μαζί με άλλο τεκμήριο που λήφθηκε από τον ύποπτο θα γίνει εξέταση γενετικού υλικού στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για να εντοπισθεί αν ανήκουν στο ύποπτο.


Επιπρόσθετα στη σκηνή της απόπειρας φόνου εντοπίσθηκε διαφημιστική πέννα πρακτορείου στοιχημάτων στο οποίο σύχναζε ο ύποπτος. Τώρα που επέστρεψε και συνελήφθη θα γίνει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν ο ύποπτος κατείχε την πέννα την συγκεκριμένη ημέρα της απόπειρας. Τέλος διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος ύποπτος έφυγε από την Λάρνακα μετά την απόπειρα φόνου, πριν δύο περίπου μήνες. Και όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε ότι «πήγε στο γάμο του αδελφού του στη Ρουμανία». Ο γάμος όμως ήταν πριν τρεις εβδομάδες. Οι έρευνες και ανακρίσεις του ΤΑΕ Α.Δ. Λάρνακας συνεχίζονται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ