2012-06-03 21:54:20
Φωτογραφία για «ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΩ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ»
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα μεταβεί την Δευτέρα στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στο "gazzetta.gr", ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Μανουέλ Κόουτο.

Αναλυτικά:

«Ο Ζαρντίμ φτάνει την Δευτέρα στην Ελλάδα για τις υπογραφές», είπε ο Κόουτο ο οποίος κάνει το ρεπορτάζ της Μπράγκα στην «A Bola» για να συμπληρώσει ότι «η ενημέρωση που έχω είναι πως θα ταξιδέψει από το Πόρτο μέσω Φρανκφούρτης για την Αθήνα.

Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβή ώρα. Είναι πάντως δεδομένο πως θα έρθει και η πληροφόρηση που έχουμε εμείς είναι πως ταξιδεύει στην χώρα σας για να κλείσει την συμφωνία με τον Ολυμπιακό».

Ο Πέδρο Μανουέλ Κόουτο, που θεωρείται στην Πορτογαλία ως ιδιαίτερα έγκριτος και αξιόπιστος ρεπόρτερ, έκανε γνωστό ότι ο ίδιος θα επιδιώξει να διοχετεύσει περισσότερες πληροφορίες στο ρεπορτάζ του. Ο ίδιος είναι πεποισμένος πως ο Ζαρντίμ οδεύει προς τον Ολυμπιακό και ότι θα γίνει ο τεχνικός του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι και αλλιώς αυτήν την στιγμή στο... κάδρο για τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Ζαρντίμ και Γκραντ. Ρα δημοσιεύματα δίνουν στον Πορτογάλο ένα προβάδισμα, όμως επειδή οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από την διοίκηση και κυρίως τον Βαγγέλη Μαρινάκη την Δευτέρα τότε είναι που θα προκύψουν οι πιο ουσιώδεις εξελίξεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η «νέα διάσταση» των Google Maps
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η «νέα διάσταση» των Google Maps
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ