2012-06-03 23:27:27
Φωτογραφία για Ώρα Μαρινάκη για προπονητή
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ανακοινώσει τα προσεχή 24ωρα την οριστική απόφασή του για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Όλα ανοιχτά για Ζαρντίμ ή Γκραντ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει συλλέξει πληροφορίες και εισηγήσεις, μίλησε με τον Πορτογάλο Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον Ισραηλινό Άβραμ Γκραντ και μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχει καταλήξει στην απόφασή του.

Είναι πλέον θέμα επιλογής, αν θα πάει ο Ολυμπιακός σε νεαρό τεχνικό με φιλοδοξίες και ομοιότητες με τον Βαλβέρδε όπως είναι ο Ζαρντίμ ή αν θα προτιμήσει τον Γκραντ που έχει μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και διασυνδέσεις στη διεθνή ποδοσφαιρική αγορά, με κορυφαία τη συνεργασία του με τον διάσημο ατζέντη Πίνι Ζάχαβι.

Πλεονέκτημα του Ζαρντίμ είναι ότι έχει χαμηλότερο κασέ από τον Γκραντ, ενώ δεν έχει απαιτήσεις για πολυπρόσωπο τεχνικό τιμ. Λέγεται ότι ζήτησε να φέρει τους δύο συνεργάτες που είχε στην Μπράγκα.

Αν δεν προχωρήσει για κάποιους λόγους μία από τις δύο ισχυρότατες υποψηφιότητες, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στις λύσεις από την Ισπανία (Ντζούκιτς κατά πρώτον, Όλτρα, Μαρθελίνο στη συνέχεια), ενώ είναι διαθέσιμος και έχει προταθεί ο Γερμανός Ντάουμ όπως και ο Γάλλος Κομπουαρέ.

Αλλά πλέον είμαστε προ των πυλών για Γκραντ ή Ζαρντίμ, με ίσες πιθανότητες όπως εξακολουθούν να τονίζουν από τον Ολυμπιακό.

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ