2012-06-03 23:44:56
Φωτογραφία για Αχάριστοι οι δημοσιογράφοι και οι υπάλληλοι της ΕΡΤ !
Αχάριστοι αποδεικνύονται οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης, αλλά και οι τεχνικοί και τα στελέχη. Μέχρι τις εκλογές της 6ης Μαϊου έπιναν νερό στο όνομα του ΠΑΣΟΚ, αλλά  όταν είδαν ότι το ΠΑΣΟΚ ξεχάστηκε από την κοινωνία, έσπευσαν να μετακινηθούν ομαδικά στο νέο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, ελπίζοντας ότι θα διατηρήσουν τα κεκτημένα. Όχι πως η ΝΔ θα .. τους έκανε κακό (είναι γνωστό ότι οι "δεξιοί" είναι ανίκανοι χαχόλοι και λιγδιάρηδες και διόριζαν και αυτοί Πασόκους, εξ ου άλλωστε και η αδυναμία του τηλεθεατή να απαντήσει στο απλό ερώτημα: "πες μου έναν δεξιό δημοσιογράφο στην ΕΡΤ"), αλλά όσο να ΄ναι, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ (πράσινος ως το κόκκαλο), εγγυάται -στο μυαλό τους- τη διατήρηση των "κεκτημένων" κι ο Σαμαράς είναι πολύ λίγος για να τελειώσει το κράτος των βολεμένων, που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.

Όσο θέλει να είναι και με τον παπά (τις βολεμένες συντεχνίες του δημοσίου) και με τον ζευγά (τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τους άνεργους), για να τα ΄χει με όλους καλά, θα βλέπει την διακυβέρνηση με τα κυάλια. Επειδή τα εκατομμύρια των "ιδιωτικών" δεν μπορούν να τον εμπιστευτούν, αφού δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις, ενώ οι "δημόσιο", είναι "πράσινοι" ως το μεδούλι, οπότε και τον ουρανό με τ΄άστρα να τους δώσει, δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν.


Είναι ο άτολμος φιλελεύθερος Ευρωπαϊστής, που δεν τολμά να πεί ότι θα τελειώσει μαχαίρι, με τη γάγραινα των βολεμένων, στήνοντας ένα δημόσιο όπως σε όλη την Ευρώπη: με στόχο να εξυπηρετεί τον πολίτη κι όχι να εμποδίζει τη δημιουργία και την ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κάνει το δημόσιο, του οποίου ο μοναδικός ρόλος είναι να καταπνίγει κάθε δημιουργική προσπάθεια, εφευρίσκοντας συνεχώς εμπόδια.

Kαι μέσα σ΄΄ολα αυτά η Αλέκα Παπαρήγα και το Κ.Κ.Ε. καταγγέλουν συνεχώς ότι η ΕΡΤ έχει γίνει παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ποιός τους ακούει;

πηγή: http://www.taxalia.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ