2018-07-02 12:21:56
Φωτογραφία για Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή
Η γνωστή ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή «έφυγε» από τη ζωή, νικημένη από τη νόσο του καρκίνου από την οποία έπασχε (είχε όγκο στο κεφάλι). Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε στα social media η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα, αναφέροντας τα εξής: «Μόλις μάθαμε κάτι πολύ δυσάρεστο, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και πολύ αγαπημένη φίλη μας Τζέσυ Παπουτσή. Τζεσάρα μας καλό ταξίδι, για μας θα είσαι πάντα κοντά μας σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα. Μάρθα Καραγιάννη - Ντόρα Δουμα».

Η Τσέσυ Παπουτσή γεννήθηκε στην Αθήνα. Έπαιξε στον κινηματογράφο και στο θέατρο (είχε διατελέσει επί χρόνια στο Εθνικό Θέατρο και το Ελεύθερο Θέατρο), ενώ έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές στις οποίες είχε χαρακτηριστικούς ρόλους.

Μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Safe Sex, 7 θανάσιμες πεθερές, Εμείς κι εμείς, Δύο Ξένοι, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη κ.ά.


Στον κινηματογράφο έπαιξε στις ταινίες του Βασίλη Βαφέα, Ανατολική Περιφέρεια (1979), Ρεπό (1982), στο «Safe Sex» των Ρέππα - Παπαθανασίου (1999), στο «Βίτσια γυναικών» του Νίκου Ζερβού (2000), «Ροζ ολοταχώς» του Δημήτρη Γιαζουτζάκη (2001).

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο επίσης ηθοποιός Θάνος Καληώρας. Ο γιος τους Γιώργος Καληώρας, είναι σκηνοθέτης. Στη συνέχεια, η Τσέσυ Παπουτσή παντρεύτηκε τον ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μάνιο.

http://www.efsyn.gr/arthro/pethane-i-ithopoios-tzesy-papoytsi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ