2012-06-04 03:59:14
Φωτογραφία για Κάποιοι ετοίμαζαν μεγάλη ρεμούλα στο Πεντάγωνο. Τους έκοψε τον βήχα ο Φράγκος
Είναι, ίσως, ο μοναδικός που πέρασε από τον υπουργικό θώκο του Άμυνας και πραγματικά ξεκίνησε να παράγει έργο, αλλά και να νοικοκυρεύει όσο μπορεί, στο ελάχιστο διάστημα που είναι, τα θέματα που αφούν την Εθνική Ασφάλεια της χώρας. Διαβάστε, λοιπόν, τι έκανε ο υπουργός Άμυνας για τη ρεμούλα που δρομολογούσαν κάποιοι, ύψους 3 εκατ. ευρώ, για τις "ανάγκες" των ενόπλων δυνάμεων Η εφημερίδα “Το Παρόν”  την Κυριακή δημοσίευσε θέμα το οποίο ανέφερε ότι το Υπουργείο Άμυνας διακύρηξε έναν διαγωνισμό για την ανάπτυξη διαδραστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών και ιστοσελίδας για το Πολεμικό Μουσείο, που ανέρχεται σε 3. εκατ. ευρώ. Το θέμα το είχαμε φέρει στην επιφάνεια απο τις 30/5 το οποίο αναδημοσιεύθηκε σε πολλά blogs.

Μάλιστα ο Υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.

Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός ε.α. ανέφερε ότι “Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα”!

Το θέμα είχαμε αναδείξει στο planet-greece πριν από λίγες ημέρες, (διαβάστε εδώ)  και το έφερε στην επιφάνεια το εξαιρετιό bankwars, που δικαιώθηκε απολύτως σε όσα έγραφε.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ