2012-06-04 11:49:07
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΥ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Για τη φετινή πετυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην... γλώσσα του Βασίλη Σπανούλη!

Πολύς... ντόρος δημιουργήθηκε για την φάση που ο γκαρντ των ερυθρόλευκων πέτυχε ένα σημαντικό τρίποντο και στη συνέχεια έβγαλε... τη γλώσσα στους φίλους του Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να τονίζει:

«Μεμονωμένα γεγονότα τα παίρνουμε και τα κάνουμε όπως θέλουμε. Στο ΝΒΑ μόνο τη γλώσσα βγάζουν. Ο Σπανούλης αν και προκλήθηκε αρκετές φορές τη φετινή χρονιά δεν είχε αντιδράσει. Το να λέμε γιατί είχε γένια στον τελικό ή γιατί έβγαλε τη γλώσσα δεν οδηγεί κάπου. Ποτέ στα τελευταία δύο χρόνια μέσα στα αποδυτήρια δεν καταλάβαμε πως ο Βασίλης είχε πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Είναι πρότυπο για πολλούς παίκτες».

Επιπλέον, ο Αγγέλου μίλησε στην «ΕΡΑ Σπορτ»:

Για την φετινή χρονιά: «Είμαστε υπερήφανοι για την φετινή χρονιά, για την χημεία της ομάδας, από τη διοίκηση μέχρι και τον κόσμο. Όλα κύλησαν θετικά. Υπάρχει χαρά και ικανοποίηση.


Για το τι βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει τόσο ψηλά: «Διορθωτικές κινήσεις πάντα γίνονται. Το πλάνο αν ήταν λάθος ή τα θεμέλια δεν θα βοηθούσαν οι μεταγραφές. Είχαμε σωστό πλάνο με τη διοίκηση και τον προπονητή. Επιλέχθηκε να στηριχθεί η ομάδα στα νέα παιδιά και βγήκε σε καλό. Τα αποτελέσματα μας έδιναν πίστη και είχαμε και την τύχη που χρειάζεται».

Για τη μείωση του μπάτζετ: «Ζούμε σε μία μεγάλη ανασφάλεια γενικότερα και ήταν λογικό να μειωθεί το μπάτζετ. Ο φετινός Ολυμπιακός κινήθηκε σε έναν... μονόδρομο αλλά και δρόμος προοπτικής. Στηριχθήκαμε στην πίεση, στην ενέργεια και στην νεανικότητα των παικτών».

Για το τρίποντο του Καλάθη που δε μπήκε: «Τα ομαδικά αθλήματα είναι εντυπωσιακά για αυτό το «αν»! Είναι η μαγεία που μας κρατά ζωντανούς. Αν έμπαινε λοιπόν, θα έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι, όμως εμείς έχουμε να σκεφτούμε το γιατί έφτασε στο σουτ το ματς, μετά από μία τέτοια διαφορά που είχαμε. Πρέπει να σκεφτούμε γιατί είχαμε νεκρά διαστήματα».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν βασίζεται σε ατομικές διακρίσεις: «Σε μία σωστή ομάδα η ομαδικότητα είναι κομμάτι της ιεραρχίας. Δε μπορούσαμε να κανουμε μεγάλες μεταγραφές με ένα τέτοιο πολιτικό σκηνικό. Δεν ξέρουμε τί θα γίνει μετά τις εκλογές. Έπρεπε να στηριχτούμε στην ομαδικότητα. Οι έμπειροί μας παίκτες μαζί με τους μικρότερους έφτιαξαν σωστά αποδυτήρια και το μείγμα ήταν πολύ καλό. Η καινούρια κατεύθυνση που θα χαραχθεί θα είναι σημαντική, όμως δε μπορώ να ξέρω ποια θα είναι».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας. Ανέτρεψε μεγάλες μπασκετικές καταστάσεις. Δε μπορούσαμε να τα βάλουμε με την εμπειρία του Παναθηναϊκού, αλλά τα καταφέραμε με τον ενθουσιασμό».

Για τα σκηνικά βίας: «Από τα προηγούμενα χρόνια είχμε μία βελτίωση. Η πολιτική σταθερότητα φταίει περισσότερο και όχι η αθλητική.

Για την επίθεση σε Διαμαντίδη στην συνέντευξη Τύπου: «Πρέπει να δούμε τί το προκαλεί και όχι να το προβάλουμε. Πρέπει να κρατάμε τα θετικά στοιχεία για να πάμε μπροστά».

Για Ίβκοβιτς-Ομπράντοβιτς: «Στηρίζεται στο σεβασμό η σχέση τους και είναι πάνω από την αντιπαράθεση του παιχνιδιού. Ξέρουν να πολεμούν για τις ομάδες τους, όμως υπερέχει η φιλία τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ