2012-06-04 18:28:04
Φωτογραφία για Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΡΑΦΤ ΤΟΥ NBA...
Ο Kώστας Παπανικολάου είναι αρκετά πιθανό να επιλεγεί σε υψηλή θέση στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ.

Το πιθανότερο σενάριο όμως, είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό,παρόλο που θα περιμένει να δει τις προτάσεις που θα έχει πιθανότατα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο ίδιος ο παίκτης ξέρει ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και δεν δείχνει να επιδιώκει άμεσα το άλμα για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η διεξαγωγή του ντραφτ είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου στο «Prudential Center» του Νιου Τζέρσεϊ και οι προβλέψεις των Αμερικανών δίνουν τον Κώστα Παπανικολάου στο δεύτερο γύρο και συγκεκριμένα στο νούμερο 40, από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς!

Το nbadraft.net, έκανε μία σύντομη αναφορά στα αγωνιστικά στοιχεία του Παπανικολάου και σχολιάζει ότι πρόκειται για έναν αδύνατο σμολ φόργουορντ με καλό σουτ τριών πόντων.

Τον χαρακτηρίζει δυναμικό αμυντικό, αναφέρει πως έχει πολύ μακριά χέρια τα οποία τον βοηθούν να παίζει καλή άμυνα και να κατεβάζει πολλά ριμπάουντ. Τέλος, αναφέρει ότι πρόκειται για ιδιαίτερα αθλητικό παίκτη, που διαθέτει κίνητρο και ενέργεια, ενώ θυμίζει στο στιλ τον... Αντώνη Φώτση, που είχε αγωνιστεί στους Μέμφις Γκρίζλις την περίοδο 2001-2002.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ