2012-06-04 19:55:03
Φωτογραφία για Έκανε διάρρηξη, καθάρισε το σπίτι και άφησε και το λογαριασμό!
Μία περίεργη διάρρηξη, στην οποία ο εισβολέας δεν καθάρισε μόνο τα δακτυλικά του αποτυπώματα αλλά και… ολόκληρο το σπίτι, ερευνά η αμερικανική αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, μία γυναίκα εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Οχάιο, καθάρισε το σπίτι (τα πάνω – πάνω, δεν έκανε και πολύ σχολαστική δουλειά) και άφησε ένα λογαριασμό 75 δολαρίων.

Την ώρα της εισβολής – καθαριότητας, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν και η έφηβη κόρη τους ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού, αλλά κοιμόταν βαθιά και δεν άκουσε τίποτα.

Η εισβολέας έβγαλε έξω τα σκουπίδια, έβαλε ηλεκτρική σκούπα, συγύρισε το σαλόνι και έπλυνε τα ποτήρια.

Πάνω σε μία χαρτοπετσέτα έγραψε το όνομά της και το τηλέφωνό της και τη σημείωση «θέλω 75 δολάρια, ήρθα για να καθαρίσω».

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού την πήραν τηλέφωνο και τη ρώτησαν μήπως είχε κάνει λάθος σπίτι, αλλά τους απάντησε ότι έτσι βιοπορίζεται… Πράγματι, είχε εισβάλει και σε άλλο ένα σπίτι.

Πάντως, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, η δουλειά που έκανε στο σπίτι τους δεν ήταν και τόσο καλή και σίγουρα δεν αξίζει 75 δολάρια, αλλά το πολύ 15 Η αστυνομία εντόπισε την καθαρίστρια – εισβολέα, η οποία κατηγορείται για καταπάτηση ξένης περιουσίας.
otherside.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ