2012-06-04 21:09:03
Φωτογραφία για Καμιά καθυστέρηση αν το αποφασίσει
 Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη και οι συναντήσεις με τον Ζήση Βρύζα έχουν δώσει ελπίδα στον κόσμο της ομάδας που θα επιθυμούσε να ολοκληρωθεί το deal άμεσα, ο Σαββίδης να πάρει μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να ολοκληρώσει έτσι την επένδυση. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η επένδυση μπορεί να καθυστερήσει λόγω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αφού θα πρέπει ο Σαββίδης να μαζέψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο.

Είναι όμως αυτό δικαιολογία; Το paokrevolution επικοινώνησε με ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαν από κοντά το θέμα του Πρίγκιπα. Ανατρέξαμε στο ρεπορτάζ λοιπόν και σας παραθέτουμε το εξής: Η πρώτη επίσκεψη της δικηγόρου του Πρίγκιπα στην ΕΕΑ αφορούσε την ενημέρωση για το ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ο πελάτης της. Της εξήγησαν τι χρειάζεται να παρουσιάσει και μέσα σε ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ επανήλθε με τον φάκελο πλήρη
. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που παρουσίασε ο… Τσάκας που προέρχεται από την Σαουδική Αραβία και η γραφειοκρατία επίσης ήταν μεγάλη. Όμως σε ένα δεκαήμερο ΤΕΛΕΙΩΣΕ η μπουγάδα και η ΕΕΑ του έδωσε το πράσινο φως. Ούτε ένας μήνας, ούτε δυο απαιτούνται. Αν η πλευρά Σαββίδη ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ χρόνο και θέλει να επενδύσει, μπορεί να συγκεντρώσει τα χαρτιά και να τελειώνει με τον φάκελο. Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι στις 15 Ιουνίου. Αν ο Σαββίδης αποφασίσει να το τραβήξει το θέμα δεν θα γίνει αυτό επειδή πρέπει να μεταφραστούν από τα ρώσικα στα ελληνικά κάποια χαρτιά αλλά επειδή θα είναι δική του επιλογή.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ώρα της επιλογής...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ώρα της επιλογής...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ