2012-06-04 21:18:27
Φωτογραφία για Ενοικιάζονται… οπαδοί για το Euro 2012
Θεωρείτε ότι η εθνική σας ομάδα δεν θα έχει αρκετούς φίλους στην εξέδρα; θεωρείτε ότι οι οπαδοί της ομάδας σας νομίζουν ότι βρίσκονται σε… θέατρο και όχι σε γήπεδο; Θέλετε η χώρα σας να έχει σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας;

Η λύση βρίσκεται στο Ebay και μάλιστα με τους οπαδούς να προσφέρονται οικειοθελώς! Οι οπαδοί της Εθνικής Βελγίου δεν είδαν την ομάδα τους να προκρίνεται στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά δεν θέλουν να χάσουν αυτή τη γιορτή και συγχρόνως να βγάλουν το κάτιτις.

Μία ομάδα Βέλγων μπήκε… προς ενοικίαση, εξηγώντας τί υπηρεσίες είναι διατεθειμένη να προσφέρει:

«Θα παρακολουθούμε τα παιχνίδια, θα φοράμε τα χρώματα της ομάδας, ίσως αγοράσουμε και τη σημαία και μάθουμε τον Εθνικό ύμνο. Θα τραβήξουμε φωτογραφίες και βίντεο και θα τα δώσουμε στον ενδιαφερόμενο να τα βάλει στην ιστοσελίδα του. Αν θέλετε και λίγο ελαφρύ… χουλιγκανισμό, χρεώνουμε έξτρα. Μπορούμε, για παράδειγμα, να κλωτσήσουμε ένα περιστέρι ή να καπνίσουμε σε περιοχή που απαγορεύεται το κάπνισμα, αν αυτό ικανοποιεί τον αφέντη μας. Όταν η ομάδα αποκλειστεί, θα θρηνήσουμε για 24 ώρες και μετά θα θέσουμε τους εαυτούς μας ξανά προς πώληση στο Ebay», είναι το κείμενο της αγγελίας στο Διαδίκτυο.

Prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνελήφθη με 110 κιλά χασίς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνελήφθη με 110 κιλά χασίς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ